Golfsurfles

Golfsurfles Noordwijk Langevelderslag

Golfsurfles

Golfsurfles (2 uur)

Golfsurfles: Zaterdag en zondag | Tijdens de vakanties dagelijks.

Golfsurfles! Leren golfsurfen! Zowel voor de absolute beginner als de al gevorderde surfer. Voor de eerste keer een surfles? Veilig en goed leren surfen met onze introductie surfles! ISA surfles methodiek. Al eerder golfsurfles gehad? Wij sluiten de surfles aan op jou nivo. Introductie surfles start met een uitleg over surfmaterialen en de veiligheids instructie. Daarna gaan we kort droog oefenen met het opstaan om vervolgens heel snel het water in te gaan om echt goed te leren surfen! Max 8 personen per instructeur. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Alleen zelf een glimlach meenemen (en badkleding en handdoek). Al eerder je golfsurfles instructie gehad? Na een intake sluiten we aan op jou nivo. De surfles gaat altijd door, alleen bij minder dan 3 aanmeldingen zal de les 1,5 uur zijn ipv 2 uur. Er zal dan intensiever les worden gegeven.

Met vrienden in een eigen groep? Vanaf 4 personen op eigen dag/tijdstip te reserveren!

Prijs: Volwassenen €30,00 | Student €25,00


surflesvolwassenen

Prive surfles (2 uur)

Wanneer: Dagelijks op afspraak

Heb jij geen zin in een groepsles, wil je iemand een prive surfles kado doen, of heb je behoefte aan een intensieve begeleiding. Dan is een prive golfsurfles van 2 uur iets voor jou. Op afspraak te reserveren ook doordeweeks. Alleen of samen met een vriend, partner, familielid of vriendin. Er zal nooit een vreemde bij aansluiten. Zo maak je heel snel heel veel progressie!

Prijs: Prive surfles €75,- | Bij 2 personen €45,- pp


Surf kinderverjaardag

Familie surfles (2 uur)

Wanneer: Dagelijks op afspraak

Een surfles voor de gehele familie! Natuurlijk zijn je vriendjes en vriendinnetjes welkom, maar de papa’s en mama’s ook! Er doet minimaal 1 ouder mee aan de les. Les duurt 1,5 uur. Natuurlijk mogen jullie daarna nog even doorgaan. De les om met zijn allen te lachen en lekker actief bezig te zijn! Plezier maken staat voorop. Natuurlijk doen onze instructeurs hun uiterste best om je goed te leren surfen, maar de les is iets minder serieus… Met minder dan 4 personen? Dan rekenen we voor 4 personen met 10,- korting. Informeer naar het lestijdstip.

Prijs: €20,- jeugd en €30,- volwassenen. 4 personen €90,-

Reageren is niet mogelijk