Jeugd windsurfles introductie

Jeugd windsurfles (tot 10 juni 2018)

Jeugd windsurfles beginner en introductie. Vanaf zondag 13 mei starten wij weer met de jeugdlessen. Tot 10 juni kun je hier los bij aansluiten. Daarna is het alleen nog mogelijk om aan te sluiten bij een serie van 4 windsurflessen op de zondag om 10:00. Deze serie start vanaf 17 juni.

Je leukste windsurfles op en in het water met superveilige materialen op zeer ondiep water waar je overal kan staan! Je kan op elk moment van het seizoen hierbij instromen. Kom je voor de eerste keer, dan starten we de les dan met een korte introductie. Op een leuke speelse manier ga je leren windsurfen onder professionele begeleiding. Bij ons mag veel mag, maar moet weinig….behalve plezier hebben en goed en veilig leren windsurfen. Max 8 deelnemers per instructeur.

Jeugd windsurfles beginner

Duur: 45 minuten (Ruim 1 uur totaal tijd)

Wanneer:  zondagochtend van 10:00-10:45

Kosten: 17,50 | Familie korting: broer of zus 12,50 

Minimaal zwemdiploma B

Aanmelden:

Graag uiterlijk vrijdagmiddag voor 17:00 aanmelden. Op zaterdag zijn we vaak al te druk met activiteiten en komen we bijna niet aan de planning toe. Maximaal 6 deelnemers per les. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kan het dat we een extra beginner les organiseren om 09:00.


Aanvullende informatie:

Kom je voor de eerste keer, dan krijg je uiteraard je basis instructie en helpen wij je op weg. Je zal merken dat je het met ons materiaal snel gaat leren. Heb je na een aantal keer de basis van het windsurfen door, dan kun je aansluiten bij onze jeugd windsurfles gevorderd en ga je het grotere water op.

Materialen en hulp van ouders:

krokodillen sup loop

Wetsuit en windsurf materialen zijn natuurlijk inbegrepen. We verwachten wel dat je ongeveer 10 minuten van te voren aanwezig bent om samen met je ouder/begeleider je set klaar te maken en pak aan te trekken. Als je set na de les niet meer nodig is ook weer even netjes opruimen. De eerste keer helpen we je natuurlijk…. We beginnen echt met de les om 10:00.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.