Jeugd windsurfles introductie

Jeugd windsurfles beginner 8-16 jaar!

Jeugd windsurfles beginner en introductie. Vanaf zondag 13 mei starten wij weer met de jeugdlessen. Je leukste windsurfles op en in het water met superveilige materialen op zeer ondiep water waar je overal kan staan! Op een leuke speelse manier leren windsurfen. Spelenderwijs leren onder professionele begeleiding. Bij ons mag veel mag, maar moet weinig….behalve plezier hebben en goed en veilig leren windsurfen. Max tussen de 6 en 8 deelnemers per instructeur.

Jeugd windsurfles beginner

Elke zondagochtend van 10:00-11:00

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Kosten: 20,- 

Minimaal zwemdiploma B

Graag wel even van te voren aanmelden ivm beschikbaarheid materiaal.


Aanvullende informatie:

Kom je voor de eerste keer, dan krijg je uiteraard je basis instructie en helpen wij je op weg. Je zal merken dat je het met ons materiaal snel gaat leren. Heb je na een aantal keer de basis van het windsurfen door, dan kun je aansluiten bij onze jeugd windsurfles gevorderd en ga je het grotere water op.

Vanaf 15 april kan je elke zondag instromen. Super veilig, ondiep en heerlijk rustig water. Ook voor de jongste windsurf(st)ers.

Materialen en hulp van ouders:

krokodillen sup loop

Wetsuit en windsurf materialen zijn natuurlijk inbegrepen. We verwachten wel dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent om samen met je ouder/begeleider je set klaar te maken en pak aan te trekken. Als je set na de les niet meer nodig is ook weer even netjes opruimen. De eerste keer helpen we je natuurlijk..

Van te voren aanmelden is nodig ivm beschikbaarheid materiaal en instructeurs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.