Jeugd windsurfles gevorderd

Jeugd windsurfles gevorderd 8 – 16 jaar

Jeugd windsurfles gevorderd. De leukste manier om beter te leren windsurfen! Vanaf zondag 13 mei starten wij weer met de jeugdlessen. Voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar die al zelfstandig kan windsurfen en nog beter wil worden! We windsurfen op het grotere water aan de buitenkant van het Vennegat strand. Lessen starten op de zondagen om 11:00 vanaf 15 april. Max 6 per instructeur.

Jeugd windsurfles gevorderd

Duur: 45 minuten

Wanneer:  zondagochtend van 11:00-11:45

Kosten: 17,50 | Familie korting: broer of zus 12,50 

Minimaal zwemdiploma B

Aanmelden:

Graag uiterlijk vrijdagmiddag voor 17:00 aanmelden. Op zaterdag zijn we vaak al te druk met activiteiten en komen we bijna niet aan de planning toe. Maximaal 6 deelnemers per les. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kan het dat we een extra gevorderden les organiseren om 12:00. Vol = Vol


Aanvullende informatie: 

Heb jij al je basis windsurfdiploma en kun je zelfstandig windurfen? Of windsurf jij al een tijdje bij ons, dan kan je hierbij aansluiten. Jeugd windsurfles voor gevorderden vindt plaats op het grotere water naast de besloten baai van het Vennegatstrand.

Wetsuit en windsurf materialen zijn natuurlijk inbegrepen. We verwachten wel dat je ongeveer 10 minuten van te voren aanwezig bent om samen met je ouder/begeleider je set klaar te maken en pak aan te trekken. Als je set na de les niet meer nodig is ook weer even netjes opruimen. De eerste keer helpen we je natuurlijk..

Van te voren aanmelden is nodig ivm beschikbaarheid materiaal en instructeurs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.