Jeugd windsurfles gevorderd

Jeugd windsurfles (tot 10 juni 2018)

Jeugd windsurfles beginner en introductie. Vanaf zondag 13 mei starten wij weer met de jeugdlessen. Tot 10 juni kun je hier los bij aansluiten. Daarna is het alleen nog mogelijk om aan te sluiten bij een serie van 4 windsurflessen op de zondag om 10:00. Deze serie start vanaf 17 juni.

Jeugd windsurfles gevorderd

Duur: 45 minuten (Ruim 1 uur totaal tijd)

Wanneer:  zondagochtend van 11:00-11:45

Kosten: 17,50 | Familie korting: broer of zus 12,50 

Minimaal zwemdiploma B

Aanmelden:

Graag uiterlijk vrijdagmiddag voor 17:00 aanmelden. Op zaterdag zijn we vaak al te druk met activiteiten en komen we bijna niet aan de planning toe. Maximaal 6 deelnemers per les. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan kan het dat we een extra gevorderden les organiseren om 12:00. Vol = Vol


Aanvullende informatie: 

Heb jij al je basis windsurfdiploma en kun je zelfstandig windurfen? Of windsurf jij al een tijdje bij ons, dan kan je hierbij aansluiten. Jeugd windsurfles voor gevorderden vindt plaats op het grotere water naast de besloten baai van het Vennegatstrand.

Wetsuit en windsurf materialen zijn natuurlijk inbegrepen. We verwachten wel dat je ongeveer 10 minuten van te voren aanwezig bent om samen met je ouder/begeleider je set klaar te maken en pak aan te trekken. Als je set na de les niet meer nodig is ook weer even netjes opruimen. De eerste keer helpen we je natuurlijk..

Van te voren aanmelden is nodig ivm beschikbaarheid materiaal en instructeurs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.