Jeugd windsurfles gevorderd

Jeugd windsurfles gevorderd 8 – 16 jaar

Jeugd windsurfles gevorderd. De leukste manier om beter te leren windsurfen! Voor iedereen tussen de 8 en 16 jaar die al zelfstandig kan windsurfen en nog beter wil worden! We windsurfen op het grotere water aan de buitenkant van het Vennegat strand. Lessen starten op de zondagen om 11:00 vanaf 15 april. Max tussen de 6 en 8 deelnemers per instructeur. Je les valt binnen onze surf instuif ochtend! De hele zondag ochtend vanaf 09:00 tot 12:00 windsurfen, suppen en spelen!

Jeugd windsurfles gevorderd

Minimaal zwemdiploma B

Lestijd: 11:00 – 11:45

Kosten: 20,- 

Van te voren aanmelden is nodig.


Aanvullende informatie: 

Heb jij al je basis windsurfdiploma en kun je zelfstandig windurfen? Of windsurf jij al een tijdje bij ons, dan kan je hierbij aansluiten. Jeugd windsurfles voor gevorderden vindt plaats op het grotere water naast de besloten baai van het Vennegatstrand.

Wetsuit en windsurf materialen zijn natuurlijk inbegrepen. We verwachten wel dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent om samen met je ouder/begeleider je set klaar te maken en pak aan te trekken. Als je set na de les niet meer nodig is ook weer even netjes opruimen. De eerste keer helpen we je natuurlijk..

Van te voren aanmelden is nodig ivm beschikbaarheid materiaal en instructeurs.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.