Jeugd windsurfles Twiske

Jeugd windsurfles Twiske

Elke zaterdag en zondag de leukste jeugd windsurfles van Nederland! Onze enthousiaste instructeurs leren jou op een leuke en veilige manier windsurfen. Leer windsurfen op een kleine overzichtelijke ondiepe plas waar je overal kan staan! Pas als je de basis door hebt ga je samen met je instructeur naar het grotere water.

Jeugd windsurfles

Ons jeugd windsurf aanbod:

Jeugd windsurf fun vanaf 6 jaar

Jeugd windsurf fun! Je leukste ochtend op en in het water! Geen serieuze windsurfles, maar met zijn allen lekker onbeperkt windsurfen, suppen, waterspelen en vooral veel water plezier maken op het veilige ondiepe Vennegatplas. Zie het als een topochtend van het zomersurfkamp.

Jeugd windsurfles diploma vanaf 9 jaar

Haal je introductie windsurf diploma in 4 weken! Windsurflessen vinden plaats op zondag rondom het ondiepe water van het Vennegat strand in het Twiske. Dit is een kleine besloten baai waar je overal kunt staan. Ideaal om het windsurfen te leren!

Mogelijke startdata voor de zomervakantie: 

  • 22 april | vervolg: 29/4, 6/5, 13/5
  • 20 mei | vervolg: 27/5, 3/6, 10/6
  • 17 juni |vervolg 24/6, 1/7, 8/7
  • Les gemist? Inhaaldatum 15 juli!

Jeugd windsurf coaching vanaf 8 jaar

Jeugd windsurf coaching! De leukste manier om beter te leren windsurfen! Heb jij al je basis windsurfdiploma of heb jij al regelmatig gewindsurft bij bijvoorbeeld de windsurffun lessen en wil je windsurfen je sport maken, dan kun je je hierbij aansluiten!

 

Voor de meeste lessen geldt, wel even van te voren aanmelden, het liefst minstens 24 uur van te voren, zodat wij weten hoeveel sets wij moeten klaarleggen. Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers per instructeur. 15 minuten van te voren aanwezig voor je pak aantrekken en je spullen klaarmaken. Minimaal B zwemdiploma. Deelname is op eigen risico.

 

 

Reageren is niet mogelijk