Jeugd windsurfles Twiske

Jeugd windsurfles Twiske

Elke weekend de leukste jeugd windsurfles van Nederland! Onze enthousiaste instructeurs leren jou op een leuke en veilige manier windsurfen. Leer windsurfen op een kleine overzichtelijke ondiepe plas waar je overal kan staan! Pas als je de basis door hebt ga je samen met je instructeur naar het grotere water.

Jeugd windsurfles

Ons jeugd windsurf aanbod:

Surf instuif vanaf 6 jaar | Windsurfen, suppen, games

Jeugd surf instuif! Je leukste ochtend op en in het water! Met zijn allen lekker onbeperkt windsurfen, suppen, waterspelen en vooral veel water plezier maken op het veilige ondiepe Vennegatplas. Zie het als een topochtend van het zomersurfkamp. Binnen deze ochtend organiseren wij verschillende windsurflessen.

Windsurfen al vanaf 6 jaar!

We organiseren al een windsurfles voor windsurfers(sters) vanaf 6 jaar in bezit van zwemdiploma B. Natuurlijk geen serieuze windsurfles, maar vooral spelend leren windsurfen. Lol gegarandeerd! Wij kunnen dit doen omdat we gebruik maken van een afgesloten kleine baai waar je overal kan staan. Ideaal om veilig te leren windsurfen. Deze les valt binnen de jeugd surf instuif.

Jeugd windsurfles beginner en gevorderd.

De leukste manier om  te leren windsurfen voor alle jeugd vanaf 8 jaar! Binnen de surf instuif organiseren wij de jeugd beginner en gevorderden windsurflessen. Beginners blijven op het Vennegat. De ondiepe plas waar je overal kan staan. Gevorderden gaan mee het grotere water op buiten de baai. Ook deze lessen vallen binnen de jeugd surf instuif!


Graag wel even van te voren aanmelden, het liefst minstens 24 uur van te voren, zodat wij weten hoeveel sets wij moeten klaarleggen. We hanteren tussen de 6 en maximaal 8 deelnemers per instructeur. Wel 15 minuten van te voren aanwezig voor je pak aantrekken en je spullen klaarmaken.

Minimaal B zwemdiploma. Deelname is op eigen risico.

krokodillen sup loop

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.