Kinderverjaardag

Kinderverjaardag surfen, windsurfen of ……

krokodillen sup loop

Kinderverjaardag Surfen, windsurfen of Sup

Voor 2017 is er veel nieuws! Kom met je kinderverjaardag surfen, windsurfen of kies een andere sportieve kinderverjaardag. Nu ook sportieve windsurf en sup kinderverjaardagen in recreatiegebied het Twiske in Oostzaan, op 5 minuten van de Ring Amsterdam! Je leukste kinderverjaardag vier je natuurlijk bij ons. Al vele jaren zijn wij het adres voor de leukste actieve surf style kinderverjaardag voor iedereen t/m 16 jaar. Helaas vanaf 2017 niet meer op onze locatie in Noordwijk, maar wel op onze topplek in Het Twiske. Heb je gehoord van een leuk surf verjaardagsfeest waarbij de jeugd actief helemaal los kan gaan? Dan moet het bijna bij ons zijn geweest!

waterbasketbal twiske


Kinderverjaardag windsurfen ‘Windsurf’s Up’

kinderverjaardag surfen windsurfen

Kinderverjaardag surfen!! Windsurfen voor je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes! Totale duur van het feestje is 2,5 uur. Verzamelen, kadootjes doen, en dan na een half uurtje starten we met de windsurfles met voor iedereen een passend surfpak en windsurfboard en zeil op maat. Deze les is in ongeveer 1,5 uur incl omkleden. Daarna nog even een half uurtje na feesten en kletsen en dan ronden we je feestje af. Dit is echt wel de leukste kinderverjaardag welke er is! Lekker met zijn allen lol maken op het water. Binnen een uurtje vaar je al heen en weer op onze moderne materialen.

Sport en spel staat klaar om even uit te razen voor de les begint. Zitzakken en een eigen hoek voor jou en je vrienden en vriendinnen eventueel onder een event shelter! Sluit je verjaardag af bij de Twiske Haven of het Paviljoen. Of neem lekker een koelbox en kleden mee en doe ‘Bring Your Own’ op het Twiske. Sluit je topverjaardag af met een heerlijke zwempartij.

Minimale leeftijd is 8 jaar | zwemdiploma B | 2,5 uur | Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip in overleg

Minimaal 6 personen | € 22,50 pp | Vanaf 8 personen | € 20,00 pp


Kinderverjaardag Stand up paddle board ‘Board’s Up’

sup twiske

 

Lekker Suppen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Hoe ziet je verjaardag eruit? We verzamelen op onze locatie. Plof neer op de zitzakken. Bij slecht weer hebben we een eventshelter. Even acclimatiseren, relaxen, kadootjes doen en na ongeveer een half uur verzamelen we voor het suppen. Deze duurt ongeveer 1,5 uur. We maken meteen een leuke tocht. Voor iedereen een passend surfpak en supboard met peddel. Suppen is onzettend leuk om te doen. We gaan een leuke suptour maken en onderweg allemaal sportieve oefeningen doen. Maar het belangrijkste is dat we lol maken! Als we klaar zijn kleden we ons weer om en hebben we nog een half uurtje om de verjaardag af te sluiten. Sport en spel ligt voor jullie voor de hele verjaardag klaar.

Sport en spel staat klaar om even uit te razen voor de les begint. Zitzakken en een eigen hoek voor jou en je vrienden en vriendinnen eventueel onder een event shelter! Sluit je verjaardag af bij de Twiske Haven of het Paviljoen. Of neem lekker een koelbox en kleden mee en doe ‘Bring Your Own’ op het Twiske. Sluit je topverjaardag af met een heerlijke zwempartij. Sluit eventueel je verjaardag af bij de Twiske Haven of het Paviljoen. Of neem lekker een koelbox en kleden mee en doe ‘Bring Your Own’ op het Twiske.

Minimale leeftijd is 8 jaar | zwemdiploma B | 2,5 uur | Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip in overleg

Minimaal 6 personen | € 22,50 pp | Vanaf 8 personen | € 20,00 pp


Annuleren en slecht weer.

Wanneer annuleren wij?

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat het altijd mooi weer is! Maar helaas… Het blijft Nederland en het weer kan ook weleens wat minder zijn. Dit hoort bij het risico van een buiten activiteit! Ook bij slecht weer kunnen onze activiteiten meestal prima doorgaan. Annuleren is dan ook niet mogelijk omdat de voorspellingen wat tegenvallen en het misschien gaat regenen. Ook dan kunnen wij het leukste feestje organiseren. Met surfen word je toch nat. 🙂

Wij bepalen of het weer zo slecht is dat er geannuleerd moet worden. Dit doen wij alleen als de veiligheid in geding is. Wij zullen als het enigzins mogelijk is een alternatief aanbieden. Wij adviseren altijd om voor de zekerheid al een plan B achter de hand te houden. Dit voorkomt een te grote teleurstelling voor als we genoodzaakt zijn te annuleren.

Bij annulering van onze kant zijn er uiteraard geen kosten aan de annulering verbonden en krijg je het totale bedrag terug!

Slecht weer en je wil toch zelf de verjaardag annuleren?

Tegen een bedrag van 3,00 per aangemelde deelnemer bieden wij een slechtweer verzekering aan. Geef dit aan bij de reservering. Dit bedrag komt bovenop het bedrag van het verjaardagsfeestje. Bij regen of ander slecht weer kunt u dan zelf de verjaardag zonder bijkomende kosten annuleren. U krijgt dan het totale verjaardagsbedrag teruggestort.

Bij onweer worden alle activiteiten uiteraard kostenloos geannuleerd!

Reageren is niet mogelijk