Meivakantie surfkamp

Meivakantie surfkamp Twiske 1-5 mei

Meivakantie surfkamp! In de meivakantie van 1 t/m 5 mei organiseren wij weer een middag surfkamp en sportweek in het Twiske Oostzaan. Vanaf de maandag verzamelen wij dagelijks in de middag om 12:30 en sluiten de dag af om 16:30.

Meivakantie surfkamp

5 middagen windsurfkamp zonder overnachting. Van 9 tot 16 jaar. Minimaal zwemdiploma B.

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 12.30 uur voor het windsurfkamp. Windsurfen, surfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surfcondities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en onbeperkt limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De middag zit er om 16:30 weer op.

Even voor de ouders. Dit is een surfkamp voor de jeugd. Wij zijn ons terdege bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben. Het is niet gewenst dat ouders bij het surfkamp aanwezig blijven. Graag gepaste afstand houden. In de meivakantie organiseren we alleen een middagkamp. De ochtenden kunnen in deze periode nog vrij fris zijn, dan wordt een hele dag mogelijk te lang.

5 middagen surfkamp | € 165 

1 losse middag aansluiten | € 40 (Alleen mogelijk als er nog plek is)

Reageren is niet mogelijk