School windsurfen sup

School windsurfen & sup & sport & educatie

Met je school windsurfen of suppen! Voor scholen organiseren wij graag sportieve schooldagen. Natuurlijk zijn jullie welkom om ‘gewoon’ te komen windsurfen of suppen, maar graag breiden we dit uit met een stuk educatie of voorlichting. Stuk geschiedenis van ontstaan van het Twiske. Een spannend verhaal over de zeerover Claes Kompaan. Het ontstaan van de levensmiddelen technologie in de regio. Of een water of beach cleanup gecombineerd met een suptocht. Windsurfen in combinatie met een natuurkundeles?  Graag koppelen wij in overleg een stuk voorlichting aan een activiteit.


School windsurfen introductieles

School windsurfen vennegat twiske

Met school windsurfen! Voor scholen hebben wij speciale introductie windsurflessen. Wij beschikken over meer dan 15 windsurf sets. De lessen vinden plaats op onze event locatie aan het Vennegat plas in het Twiske. Dit is een besloten plas van 100 meter in doorsnee waar je gewoon kan staan. Superveilig en ideaal om de basis van het windsurfen te leren. Dit water sluit weer aan op een groter water waar we de gevorderden les geven. 1 windsurfset (board en zeil) wordt gedeeld door 2 personen. Iedereen krijgt zijn eigen wetsuit. Totale lesduur is 1,5 uur.

Duur: 1,5 uur. Kosten p.p. 12,50. Minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers.


School windsurfles 3 lessen

3 Windsurflessen voor je klas! We starten de eerste les met de introductieles. Binnen 3 lessen leren wij je hele klas de basis van het windsurfen! We starten op onze locatie aan het Vennegatplas. Dit is een veilige besloten plas. Als iedereen de basis doorheeft gaan we aan de andere kant het grotere water op. Leer windsurfen in 3 lessen! Alle materialen zijn uiteraard inbegrepen. 1 windsurfset wordt gedeeld met 2 personen.

Duur: 3 x 1,5 uur. Kosten p.p. 30,00. Minimaal 10 en maximaal 30 deelnemers.


School supclinic

krokodillen sup loop

Wil je komen suppen met je klas? Dat is mogelijk voor iedereen vanaf groep 7. We beginnen met de instructie op het Vennegatplas. Als iedereen de basis doorheeft vertrekken we voor een erg mooie tocht van ongeveer een uur door het Twiske. Onze instructeur vertelt je tijdens de tocht meer over het ontstaan van het Twiske en de geschiedenis van de omgeving. Uiteraard zijn alle materialen erbij inbegrepen. Maximaal 15 deelnemers per clinic. Wil je met meer deelnemers aansluiten, dan kan dan ook. Informeer dan even naar de mogelijkheden.

Duur: 1,5 uur. Kosten p.p. 10,00. Maximaal 15 deelnemers per clinic


School combi watersportdag

waterbasketbal twiske

Voor een schoolsportdag met je klas of hele school zijn jullie natuurlijk helemaal welkom in Het Twiske! Windsurfen of Suppen in combinatie met andere leuke sportieve (water) activiteiten. Graag maken wij voor jou school of klas een offerte op maat. Voor groepen vanaf 10 deelnemers organiseren wij graag een leuke sportieve schooldag waarbij een windsurf of supclinic de basis vormt!

Prijs indicatie school watersportdag:

  • 10 tot 15 personen | vanaf € 15,00 pp
  • 15 tot 100 personen | vanaf € 12,50 pp
  • 100 tot …. personen | vanaf € 10,00 pp
  • Aanvulling fruit en limonade pakket €3,00 pp excl
  • Genoemde prijzen zijn excl 6%

School watersportweek

Graag organiseren wij voor jullie school een watersportweek van 3 of 5 dagen. Perfect als introductieweek of als jaar afsluiting. Verblijf in de buurt op een camping of in een groeps accomodatie. Elke ochtend beginnen we met een actief water programma. Windsurfen, suppen en/of beachgames. Eventueel is deze week uit te breiden met andere sportieve activiteiten zoals mountainbiken en gps tochten. Graag maken wij voor jullie een offerte op maat.


Bereikbaarheid:

Op de fiets: Perfect aan te fietsen vanuit Amsterdam, Zaandam en Purmerend! 15 minuten fietsen vanaf de NDSM pont met een directe verbinding naar Amsterdam CS.

Openbaar vervoer: Connexion bus 392. Uitstappen halte kolksloot. Dan 15 minuten lopen naar het Vennegat strand in het Twiske.

Auto: Navigatieadres: Zuiderlaaik Oostzaan.

Reageren is niet mogelijk