Sup Twiske

Sup Twiske Oostzaan Waterland

Sup Twiske. De stand up paddle mogelijkheden zijn eindeloos!

Sup Twiske

Zowel in de zomer als de winter de mooiste uitval locatie om de omgeving van het Twiske, Zaanstad, Waterland, Oostzanerveld, Ilperveld of Amsterdam te ontdekken.

 

Onze sup mogelijkheden voor elk nivo!

Samen suppen in het Twiske Oostzaan

Samen suppen in het Twiske. Onder begeleiding van een trainer/gids een mooie actieve sup ronde door of om het Twiske. Sluit hier gerust bij aan, ook als je geen ervaring hebt. We starten een half uur voor het Samen Suppen met een basis introductie suples. Daarna kan je meteen mee!

Sup les basis instructie

Mocht je nog nooit op een Sup hebben gestaan, dan leggen we je tijdens een korte instructie van een half uur de basis uit. Balans, peddeltechniek en positie. Na een half uur kan je mee met het Samen Suppen, de vrijdagavond sup of zelfstandig een tocht maken. Natuurlijk kan je ook gewoon een keer los aansluiten bij de SUP basis instructie.

Vrijdagavond sup:

De vrijdagavond Sup is een combi van sportief bezig zijn, gezellig kletsen, beetje afzien en vooral met zijn allen genieten van het water en de mooie omgeving.  We hebben maximaal 15 supsets voor de vrijdagavond sup ter beschikking.

Impressie vrijdagavond sup:

Suptocht Twiske Waterland Zaanstreek

Suptocht Twiske. Voor groepen vanaf 5 personen verzorgen wij sup tochten door en rondom het Twiske. Het Twiske ligt op een steenworp afstand van diverse toeristische hoogtepunten welke allemaal met de sup zijn te bereiken en ontdekken! Geniet van de natuur en de rust op de sup in het Twiske, het Oostzaner of Ilperveld. Peddel richting Amsterdam, of ontdek het erfgoed van de Zaanstreek. Bezoek de haven van Monnickendam of bekijk de mooie huizen van Broek in Waterland.

Sup Stand up paddle verhuur

Uiteraard ben je in de zomermaanden bij ons ook helemaal welkom om een sup te huren en zelf de mooie sup omgeving te verkennen!

Sup Twiske

Samen suppen sup twiske

 

 

Reageren is niet mogelijk