Surfkamp Nederland

Surfkamp Nederland | Twiske Oostzaan

surfkamp Twiske windsurf vennegat

Surfkamp boordevol windsurf, sup en sport in Twiske Oostzaan

Voor 2017 een compleet nieuwe opzet barstens vol sportieve activiteiten! We gaan van zout naar zoetwater. Het Twiske biedt ons super omstandigheden voor een sportief surfkamp! Op slechts 5 minuten rijden van ring A10 ligt recreatiegebied het Twiske. Een multi sportgebied. Ideaal voor onze sportieve surfkampen.  Waarom het Twiske:

 • Het is een grote sportieve speeltuin
 • Alle faciliteiten voor windsurfen en stand up paddleboarden
 • Mooie officiële skeeler en skatelongboard routes
 • Perfect aangelegde en onderhouden MTB parcoursen met zelfs een echte rockgarden
 • Mooie waterspeelplaatsen/waterspeeltuinen
 • Speelvelden voor actieve beachgames
 • Veilige afgebakende zwemzones
 • Geen gemotoriseerde boten of vaargeul op het meer
 • Slechts 5 minuten vanaf de Ring A10

waterbasketbal twiske

Locatie surfkamp:

Standaard geven we onze surflessen vanaf het surfstrand van Oostzaan. We verzamelen dagelijks om 10:00. Voor de deelnemers die de hele dag blijven is de lunch uiteraard inbegrepen. Ouders, neem gerust even een bakje koffie bij Twiske haven of Paviljoen Het Twiske, maar houdt gepaste afstand van de kinderen. Het is hun surfkamp.

krokodillen sup loop

Hoe ziet de week eruit?

Een heel dagkamp is van 10:00 tot 17:00. Het ochtendkamp van 10:00 tot 13:00. Voor het dagkamp is een (gezonde) lunch inbegrepen. Snacks mag je zelf meenemen. We hebben geen vast programma. Het (sportieve) programma is afhankelijk van het weer en de voorspellingen van de dag. Bij regen is het geen probleem om te gaan windsurfen, maar is het bijvoorbeeld niet leuk om te gaan powerkiten. Wij passen continue het programma aan. Bij slecht weer maken we gebruik van eventshelters en tenten voor de noodzakelijke beschutting. Op loopafstand zijn openbare toiletten. Alle sportmaterialen zijn inbegrepen, ook een wetsuit op maat. Groepen worden zoveel als mogelijk ingedeeld naar leeftijd. Natuurlijk komen vriendjes en vriendinnen bij elkaar als ze dat willen. Met windsurfen kan het wel zo zijn dat deelnemers uiteindelijk op nivo worden ingedeeld.

Wat moet je zelf meebrengen:

 • Een goed humeur!
 • Warme kleding
 • Regenkleding
 • Zwemkleding
 • Badhanddoek
 • Snacks (het liefst fruit)
 • ZONNEBRAND!!! 🙂

Voor onze surfkampers die ons al kennen van de surfkampen in Noordwijk… Aan de formule veranderen we helemaal niets. Die was al top!!! We vervangen alleen het golfsurfen door windsurfen. Sluit jij dit jaar ook aan?


jeugd windsurfles

Surfkamp Nederland windsurf pro | Twiske Oostzaan

5 hele dagen surfkamp zonder overnachting. Van 9 tot 16 jaar. Minimaal zwemdiploma B.

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur. Windsurfen, surfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surfcondities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en onbeperkt limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 17:00 weer op. Vrijdag sluiten we af met een windsurfwedstrijd! Ouders zijn dan vanaf een uur of 14:30 welkom om te komen kijken en de week samen af te sluiten.

Even voor de ouders. Dit is een surfkamp voor de jeugd. Wij zijn ons terdege bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben. Het is niet gewenst dat ouders bij het surfkamp aanwezig blijven.

5 dagen surfkamp zonder overnachting | € 250

Download hier het aanmeld formulier.


Surfkamp Nederland Twiske

Surfkamp Nederland | windsurf rooky Twiske Oostzaan

5 ochtenden surfkamp zonder overnachting. Van 9 tot 16 jaar. Minimaal zwemdiploma B.

Het leukste ochtend surfkamp van Nederland! Voor alle jeugd vanaf 9 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma B tijdens de vakanties elke ochtend surfkamp! Net als de voorgaande jaren zal er tijdens de vakanties de mogelijkheid zijn om aan te sluiten bij de jeugdsurfweken. Het surfkamp in Nederland! Voor jongeren van 9 tot 16 jaar zal er wekelijks een 5 daags ochtend surfkamp worden georganiseerd. We gaan windsurfen, stand up paddle boarden, surfen, powerkiten of iets anders doen. De leukste surfschool/surfkamp van Nederland!  Van maandag t/m vrijdag verzamelen we elke dag vanaf 10:00. Om 13.00 zit de surfochtend er dan weer op. Limonade is onbeperkt aanwezig!

Even voor de ouders. Dit is een surfkamp voor de jeugd. Wij zijn ons terdege bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben. Het is niet gewenst dat ouders bij het surfkamp aanwezig blijven.

5 dagen ochtend surfkamp zonder overnachting | € 135

Download hier het aanmeld formulier.


Veel gestelde vragen:

Word ik ingedeeld bij leeftijdsgenoten of bij mijn vrienden en vriendinnen?

Wij proberen altijd de surfgroepen naar leeftijd in te delen. Mocht je samen met vrienden of vriendinnen boeken, dan kom je hier altijd bij in de groep.

Ik ben nog geen 9 jaar. Mag ik echt niet meedoen?

Een surf/sportweek is fysiek zwaar, vandaar dat we deze leeftijdsgrens hebben. Kun je al windsurfen en heb je al vaker aan onze lessen deelgenomen, dan ligt deze grens minder hoog en knijpen we gerust een oogje dicht. Voor jeugd van 7&8 jaar die bij ons surflessen volgen hebben we in week 31 zelfs een speciaal dagkamp.  Oh ja, natuurlijk moet je een zwemdiploma (minimaal B) hebben.

Zijn snacks en drinken inbegrepen?

Er is een gezonde lunch aanwezig evenals melk en onbeperkt limonade. Snacks en ander drinken mag je zelf meenemen. Gezonde voeding is essentieel om fit de surfweek door te komen!

Hoeveel deelnemers zijn er per week?

Dit verschilt per periode. Er zijn altijd een aantal zeer drukke weken en er zijn altijd wel een aantal rustigere weken. Er wordt gekeken hoeveel begeleiding er aanwezig is in de week. We streven naar een ratio van 1 begeleider op max 6 kinderen.

Wat nu als het slecht weer is?

Geen zorgen. Ook bij slecht weer maken wij er een erg leuke week van. Event shelters en tenten zijn aanwezig. Slecht weer? Dan gaan we gewoon iets anders doen! Ervaring leert dat weken met slecht weer net zo leuk worden beoordeeld als weken met mooi weer. Breng wel regenkleding en extra warme kleding mee. Met surfen word je toch nat. Desnoods houden we de warme surfpakken de hele dag aan!!

Reageren is niet mogelijk