Surfles bij een HSA erkende surfschool

Surfles bij een HSA erkende surfschool

Lesaanbod golfsurfen

Leren surfen doe je bij een HSA erkende surfschool

Surfles boek je bij een surfschool, erkend door de Holland Surfing Association welke is aangesloten bij NOC/NSF. Wij stellen hoge eisen aan onze surf instructeurs. De hoofd instructeurs zijn in het bezit van een international surf lifesaving en internationaal erkend ISA surf instructeurs diploma. Dit zijn zware opleidingen en staan garant dat de instructeurs goed en juist handelen bij incidenten, maar beter nog… Dat ze weten hoe ze incidenten moeten voorkomen. Surfschool wordt gerund door een Level 2 surfcoach. Surflessen zijn opgebouwd volgens de veilige ISA methodiek. Alle materialen bij een les inbegrepen. Onze vaste leslocatie is Noordwijk Langevelderslag. Dit strand is bijna altijd file vrij te bereiken en door zijn rustige maar toch centrale ligging ideaal om te leren golfsurfen. Mooie zandbanken zorgen ervoor dat de golven mooi breken.

Waarom een erkende surfschool kiezen voor de jeugd surfles?

  • Veiligheid van het kind gaat altijd voor!
  • Ervaren instructeurs met veel ervaring.
  • Max tussen de 6 en 8 deelnemers per instructeur afhankelijk van surf omstandigheden.
  • Doordachte beproefde veilige lesmethodieken
  • Surflessen op nivo
  • Kinder surfpakken in alle maten en diktes
  • Veilige goed onderhouden softboards op de juiste maat

 

Jeugd surfles 8-16 jaar (1,5 uur)

Jeugd surfles in Nederland! Surfles voor alle nivo’s! Of je nu voor de allereerste keer gaat surfen of al 5 jaar surft. Lekker samen surfen en sporten onder professionele begeleiding. Kom je voor de eerste keer, dan krijg je van onze instructeurs een echte introductie surfles voor de veiligheid en om de basis te leren. Fun staat voorop. Je wordt ingedeeld bij je vriendjes/vriendinnetjes of op je surfnivo. Surfpak en veilig surfboard op maat zijn uiteraard inbegrepen.

Groepen worden ingedeeld naar leeftijd, vrienden, vriendinnen en natuurlijk je surfnivo!

Kosten: €20,- per keer. Vanaf 6 kinderen op eigen dag/tijdstip te reserveren. 

jeugd surfles surfkamp noordwijk

 

Golfsurfles volwassenen (2 uur)

Nieuw voor 2017! Dagelijks les met ophaal mogelijkheid vanaf NDSM pont Amsterdam.

Golfsurfles! Leren golfsurfen! Zowel voor de absolute beginner als de al gevorderde surfer. Voor de eerste keer een surfles? Veilig en goed leren surfen met onze introductie surfles! ISA surfles methodiek. Al eerder golfsurfles gehad? Wij sluiten de surfles aan op jou nivo. Introductie surfles start met een uitleg over surfmaterialen en de veiligheids instructie. Daarna gaan we kort droog oefenen met het opstaan om vervolgens heel snel het water in te gaan om echt goed te leren surfen! Max 8 personen per instructeur. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Alleen zelf een glimlach meenemen (en badkleding en handdoek). Al eerder je golfsurfles instructie gehad? Na een intake sluiten we aan op jou nivo. De surfles is 2 uur.

Met vrienden in een eigen groep? Vanaf 4 personen op eigen dag/tijdstip te reserveren!

Prijs: Volwassenen €30,00 | Student €25,00

surflesvolwassenen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.