Vrijdagavond SUP

Vrijdagavond SUP Twiske Oostzaan | Amsterdam

Vrijdagavond Sup. (Mogelijk tot eind augustus)

Vrijdagavond sup twiske

Vrijdagavond SUP tocht! Iedereen van boven de 16 kan hieraan meedoen. Ook als je nog nooit op een SUP hebt gestaan. We starten vanaf 19:00 op het Surfstrand ‘de Leers’ in het Twiske Oostzaan. De route wordt op de dag zelf bepaald. We houden uiteraard rekening met de wind en het weer. Tussen 21:00 en 21:30 proberen we weer terug te zijn. Soms kan het ook iets later worden….:-) Neem gerust iets lekkers te drinken mee voor na afloop. Even blijven hangen is altijd leuk.

De vrijdagavond Sup is een combi van sportief bezig zijn, gezellig kletsen, beetje afzien en vooral met zijn allen genieten van het water en de mooie omgeving.  We hebben maximaal 15 supsets voor de vrijdagavond sup ter beschikking. Sup, peddel en eventueel een wetsuit zijn inbegrepen. Sup je zelf al maar vind je het leuk om aan te sluiten, dan kan dit natuurlijk ook! Als je wilt aansluiten geef dit dan graag uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door. Dan weten wij of er voldoende deelnemers zijn om het te laten doorgaan. Wij zorgen ervoor dat er een supset voor je klaar ligt. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig om je materiaal op maat te maken. We vertrekken echt om 19:00! Natuurlijk zijn alle materialen inbegrepen. Ook een wetsuit voor als het een beetje frisser is. Wij organiseren de vrijdagavond Sup van medio april tot eind augustus. Daarna wordt het alweer te vroeg donker….

Alternatieve startlocatie: 

Het kan zijn dat dat de weersvoorspellingen zo zijn dat we besluiten om te starten vanaf een andere locatie. Of dat we eens in een ander gebied in de omgeving willen Suppen. Dit zal altijd op fiets afstand zijn van het surfstrand. We laten dit dan op tijd aan je weten.

Duur vrijdagavond Sup: (ruim) 2 uur | Vertrek: 19:00 | Locatie  Surfstrand ‘de Leers’ Twiske Oostzaan

Kosten: 25 euro p.p. | Aansluiten met eigen materiaal 10,-

 

Reageren is niet mogelijk