Vrijdagavond Sup en Intro

Vrijdagavond Sup en Intro SUP

De vrijdagavond Sup. Elke vrijdag avond hebben wij Samen Suppen! De suptocht oplossing voor kleine groepen vanaf 3 personen.  Deze organiseren wij van begin april tot aan de zomervakantie. Na de zomervakantie wordt hij verplaatst naar de vrijdagochtend aangezien het dan al te vroeg donker wordt. Suppen, genieten, kletsen en lekker low impact sportief bezig zijn. Helaas, los aanmelden is niet mogelijk. Verzamel een paar vrienden of vriendinnen en sluit aan!

Kosten: 20,- p.p.  incl sup en peddel

Wanneer: vrijdagavond 19:15

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Duur: tussen de 1,5 en 2 uur.

Locatie: Voor de afwisseling kiezen we elke keer andere startplaats

Eventueel kun je bij ons een wetsuit huren. Kosten 5,- Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.


Aanvullende info Samen Suppen:

Samen Suppen is een combi van sportief bezig zijn, gezellig kletsen, beetje afzien en vooral met zijn allen genieten van het water en de mooie omgeving.  We hebben maximaal 15 supsets voor de vrijdagavond sup ter beschikking. Samen Suppen gaat door vanaf 3 deelnemers. Wij zorgen ervoor dat er een supset voor je klaar ligt. Graag ongeveer 15 minuten voor vertrek aanwezig om je materiaal op maat te maken. We vertrekken echt op tijd!

Wij organiseren dit van medio april tot net na de zomervakantie.  Helaas, na de zomervakantie wordt het alweer te vroeg donker. Dan verplaatsen we de vrijdagavond naar de ochtend om 09:00. Duur is tussen de 1,5 en 2 uur. Soms wat langer, maar eigenlijk nooit korter. Route wordt per keer bepaald adhv het weer, de wind en de samenstelling van de groep.

Introductie:

Ook als je nog nooit op een Sup hebt gestaan kun je aansluiten. We starten altijd met een korte introductie en tijdens het Samen Suppen geven we tips en tricks.

Kleding advies: Sportieve kleding en sportschoenen welke nat mogen worden. Eventueel een dun windjack. Ben je een koukleum of bang om een beetje nat te worden? Eventueel kun je bij ons een wetsuit huren. Kosten 5,-. Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.

vrijdagavond sup twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.