Vrijdagavond SUP

Vrijdagavond SUP

Vrijdagavond SUP tocht voor iedereen! Sluit alleen aan, of samen met anderen. Deze organiseren wij van begin april tot aan de zomervakantie! Suppen, genieten, kletsen en lekker low impact sportief bezig zijn.

Kosten: 20,- p.p.  (Aansluiten met eigen SUP 10,-)

Wanneer: vrijdagavond 19:15 (Na 1 september naar de ochtend om 09:00)

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Duur: tussen de 1,5 en 2 uur.

Locatie: Voor de afwisseling kiezen we elke keer andere startplaats

Eventueel kun je bij ons een wetsuit huren. Kosten 5,- Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.


Aanvullende info vrijdagavond sup:

rijdagavond Sup is een combi van sportief bezig zijn, gezellig kletsen, beetje afzien en vooral met zijn allen genieten van het water en de mooie omgeving.  We hebben maximaal 15 supsets voor de vrijdagavond sup ter beschikking. De vrijdagavond sup gaat door vanaf 3 deelnemers. Wij zorgen ervoor dat er een supset voor je klaar ligt. Graag ongeveer 15 minuten voor vertrek aanwezig om je materiaal op maat te maken. We vertrekken echt om 19:15!

Wij organiseren dit van medio april tot net na de zomervakantie.  Helaas, na de zomervakantie wordt het alweer te vroeg donker. Dan verplaatsen we het naar de ochtend om 09:00. Duur is tussen de 1,5 en 2 uur. Soms wat langer, maar eigenlijk nooit korter. Route wordt per keer bepaald adhv het weer, de wind en de samenstelling van de groep.

Wil je echt sportief trainen? Kijk dan eens naar onze sup trainingen. Of combineer het en maak er een top sup avond van!

Kleding advies: Sportieve kleding en sportschoenen welke nat mogen worden. Eventueel een dun windjack. Ben je een koukleum of bang om een beetje nat te worden? Eventueel kun je bij ons een wetsuit huren. Kosten 5,-. Ben je vaker wezen suppen, dan is de kans dat je eraf valt nihil.

vrijdagavond sup twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.