Vrijdagavond SUP

Vrijdagavond SUP

Vrijdagavond SUP tocht voor iedereen! Sluit alleen aan, of samen met anderen. Vrijdagavond SUP organiseren wij van begin april tot aan de zomervakantie!

info vrijdagavond sup:

De vrijdagavond Sup is een combi van sportief bezig zijn, gezellig kletsen, beetje afzien en vooral met zijn allen genieten van het water en de mooie omgeving.  We hebben maximaal 15 supsets voor de vrijdagavond sup ter beschikking. Sup, peddel en eventueel een wetsuit zijn inbegrepen.

Sup je zelf al maar vind je het leuk om aan te sluiten, dan kan dit natuurlijk ook! Als je wilt aansluiten geef dit dan graag 24 uur van te voren aan ons door (Natuurlijk kun je het ook nog op de dag zelf proberen). Dan weten wij of er voldoende deelnemers zijn om het te laten doorgaan. Suppen gaat door vanaf 3 deelnemers. Wij zorgen ervoor dat er een supset voor je klaar ligt.

Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig om je materiaal op maat te maken. We vertrekken echt om 19:00! Natuurlijk zijn alle materialen inbegrepen. Ook een wetsuit voor als het een beetje frisser is. Wij organiseren de vrijdagavond Sup van medio april tot aan de zomervakantie.  Helaas, na de zomervakantie wordt het alweer te vroeg donker….

Sup basis instructie:

Mocht je nog nooit op een Sup hebben gestaan, dan leggen we je vooraf tijdens een korte instructie van een half uur de basis uit. Balans, peddeltechniek en positie. Na een half uur kan je dan mee met de vrijdagavond suptocht. Natuurlijk kan je ook gewoon een keer los aansluiten bij de SUP basis instructie op een andere dag en dan een keer aansluiten bij de vrijdagavond sup.

vrijdagavond sup twiske

Alternatieve startlocatie: 

Het kan zijn dat dat de weersvoorspellingen zo zijn dat we besluiten om te starten vanaf een andere locatie. Of dat we eens in een ander gebied in de omgeving willen Suppen. Dit zal altijd op fiets afstand zijn van het Vennegatstrandje in Oostzaan. We laten dit dan op tijd aan je weten.

Vrijdagavond SUP

Locatie: Twiske 

Starttijd 19:30

Kosten: 20,- p.p. | 5 rittenkaart 85,- (Aansluiten met eigen SUP 10,-)

Sup basis instructie + Vrijdagavond SUP

Locatie: Twiske

Starttijd 19:00

Kosten: 27,50 p.p.  (Losse sup basis instructie 10,-)

 

Reageren is niet mogelijk