Windsurf jeugdwedstrijd 24 september

Windsurf jeugdwedstrijd afsluiting jeugdseizoen.

Sluit jij ook aan bij de windsurf jeugdwedstrijd als afsluiting van ons jeugd seizoen?

windsurf vennegat twiske

Wanneer:

Zondagmiddag 24 september vanaf 13:00 organiseren wij voor de windsurfjeugd een leuke sportieve windsurfmiddag met windsurf, sup en games. Dit ter afsluiting van ons jeugdseizoen.

waterbasketbal twiske

Voor wie:

Heb jij dit jaar bij ons surflessen gevolgd, of deelgenomen aan de surfkampen, dan ben je helemaal welkom om aan te sluiten!

Wat gaan we doen: 

Een heel leuke sportieve windsurf/sup en sportmiddag organiseren!

We organiseren een laagdrempelige wedstrijd. Er wordt gebruik gemaakt van ons materiaal. Iedereen neemt deel met hetzelfde materiaal. Je krijgt van ons een board, zeil en wetsuit.

We leggen een parcours uit op het water. 3 rondes om het parcours (7&8 jaar 1 ronde). Ben jij de snelste? Regels? Nee, die hebben we niet! Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we een wedstrijd rooster in elkaar zetten. We starten met maximaal 6 deelnemers per groep.

Natuurlijk hebben we ook gewoon ander sport en spel materiaal klaar liggen. Het belangrijkste is dan we gewoon met zijn allen een leuke middag hebben. Lekker in het water spelen, windsurfen, suppen en kletsen! En ouders, neem gewoon lekker je picknick mand mee!

krokodillen sup loop

Locatie:

Vennegat strand in Oostzaan. 2 strandje rechts vanaf de hoofdingang. Hier hebben we een kleine ondiepe speelplas en op het grotere water aan de andere kant van de bruggetjes kunnen we ook voor de oudere jeugd uitstekend windsurfen en een parcours uitzetten!

Kosten/aanmelden:

Wil je aansluiten? Meld je dan even aan via de email: info@surfandbike.com 

Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Kosten zijn 7,50 euro per deelnemer.

Let op! Als je jezelf hebt aangemeld verwachten we ook dat je er bij bent! Ook als het misschien wat minder weer is. Want zoals jullie weten. Ook bij slecht weer weten wij een topmiddag te organiseren! 🙂 Hoop tot 24 september!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.