Windsurfkamp Twiske Oostzaan | 5 ochtenden

Windsurfkamp Nederland Twiske

Windsurfkamp Nederland. Het leukste windsurfkamp van Nederland! 5 ochtenden surfkamp zonder overnachting boordevol leuke sportieve activiteiten. Voor iedereen van 8 tot 16 jaar in bezit van zwemdiploma B.

Windsurfkamp Nederland Twiske

5 dagen ochtend windsurfkamp zonder overnachting | € 150

Surfkamp weken 2018: Week 30 en 35. Week 31 en 34 alleen bij voldoende belangstelling.


Aanvullende informatie:

Windsurfkamp Nederland! Het leukste ochtend windsurfkamp van Nederland! Voor alle jeugd vanaf 8 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma B tijdens de vakanties elke ochtend surfkamp! Net als de voorgaande jaren zal er tijdens de vakanties de mogelijkheid zijn om aan te sluiten bij de jeugdsurfweken. Het surfkamp in Nederland! Voor jongeren van 8 tot 16 jaar zal er wekelijks een 5 daags ochtend surfkamp worden georganiseerd. We gaan windsurfen, stand up paddle boarden, surfen, powerkiten of iets anders doen. De leukste surfschool/surfkamp van Nederland!  Van maandag t/m vrijdag verzamelen we elke dag vanaf 10:00. Om 13.00 zit de surfochtend er dan weer op. Limonade is onbeperkt aanwezig!

Wil je de hele dag aansluiten bij een surfkamp. Kijk dan even bij ons dag surfkamp.

Even voor de ouders. Dit is een surfkamp voor de jeugd. Wij zijn ons terdege bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben. Het is niet gewenst dat ouders bij het surfkamp aanwezig blijven.


Aanmelden voor het zomer surfkamp:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast even onderstaand online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmeldingen terug.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.