Windsurfkamp 5 hele dagen

Windsurfkamp Twiske Oostzaan

5 Hele dagen windsurfkamp zonder overnachting. Het leukste dag windsurfkamp boordevol sportieve activiteiten voor alle jeugd van 8 tot 16 jaar in bezit van minimaal zwemdiploma B.

windsurfkamp

5 dagen surfkamp zonder overnachting | € 275

Surfkamp weken 2018: Week 30 en 35.

Update 19 juli:

Week 30 zit vol.

Voor week 35 hebben we nog plekken over. Aanmelden kan tot 28 juli! Daarna zijn we niet meer bereikbaar ivm vakantie.

 


Aanvullende informatie:

Vanaf de maandag verzamelen we dagelijks vanaf 10.00 uur voor het windsurfkamp. Windsurfen, sup, sport en spel staat de hele week centraal! Bij minder geschikte surfcondities zijn er leuke andere sportieve activiteiten. Stand up paddleboarden, windsurfen, powerkiten, skatelongboarden, beachgames. De leukste surfschool/surfcamps van Nederland! Lunch en onbeperkt limonade zijn bij de surfkamp prijs inbegrepen. De dag zit er om 16:30 weer op. Vrijdag sluiten we af met een windsurfwedstrijd. Ouders zijn dan vanaf een uur of 14:30 welkom om te komen kijken en de week samen af te sluiten.

Even voor de ouders. Dit is een surfkamp voor de jeugd. Wij zijn ons terdege bewust dat wij de verantwoordelijkheid hebben. Het is niet gewenst dat ouders bij het surfkamp aanwezig blijven.


Aanmelden voor het zomer surfkamp:

Wil je aansluiten bij het surfkamp? Leuk! Vul dan alvast even onderstaand online formulier in. Bekijken wij de beschikbaarheid en komen zsm op je aanmeldingen terug. *

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.