Windsurfles gevorderden

Windsurfles gevorderden Twiske

Windsurfles gevorderden. Voor iedereen vanaf 12 jaar die al een keer een introductieles heeft heeft gehad of al zelfstandig kan windsurfen. Beter leren windsurfen was nog nooit zo leuk!

Windsurfles gevorderd twiske

Duur: 1,5 uur

Kosten 35,- | Alle materialen zijn bij de windsurfles inbegrepen.

Locatie: Vennegat Twiske Oostzaan

Meld je aan en vanaf 3 aanmeldingen organiseren wij de windsurfles. Overdag, maar ook in de avonden. Doordeweeks of in de weekenden. Geef gerust je voorkeur aan.


Aanvullende informatie:

Vroeger al een keer wezen windsurfen en wil je nog een keer een opfris moment voor je weer zelfstandig het water op gaat? Sluit hier dan gerust een keer bij aan.

Wij gebruiken modern materiaal en een op dit materiaal ontwikkelde windsurfles methodiek. We sluiten aan op je huidige nivo.

Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jouw lengte en gewicht. Heb je al eerder een keer windsurfles gehad en wil je nog beter leren windsurfen, Dan kun je hier ook bij aansluiten. Ben je nog geen 12 jaar of wil je met alleen jeugd windsurfen? Sluit dan aan bij onze jeugd windsurfles.

Graag 15 minuten voor de les aanwezig zijn om je windsurfles voor te bereiden! Kunnen we ook echt op tijd starten met de les. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen. Je maakt je eigen windsurfset klaar! Natuurlijk zijn wij aanwezig om te helpen.

Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. B zwemdiploma

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.