Windsurfles introductie Twiske

Windsurfles introductie

Windsurfles introductie les. Voor iedereen vanaf 12 jaar die wil leren windsurfen! Pas op… Windsurfen is verslavend… Wij weten er alles van en brengen ons enthousiasme graag naar jou over!

Windsurfles twiske

Duur: 1,5 uur.

Kosten 35,- | Alle materialen inbegrepen

Locatie: Vennegat Twiske Oostzaan

Meld je aan en vanaf 3 aanmeldingen organiseren wij de windsurfles. Overdag, maar ook in de avonden. Doordeweeks of in de weekenden. Geef gerust je voorkeur aan.


Aanvullende informatie:

Als beginner leer je de basis van het windsurfen. Wij gebruiken modern materiaal. Doordat wij gebruik maken van modern materiaal kunnen we na een korte instructie op het land al snel het water op. Kan je al een beetje windsurfen, dan sluiten we aan op je huidige nivo.

We organiseren de lessen bij het Vennegat. Een kleine ondiepe besloten baai waar je overal kan staan. Als je de basis door hebt gaan we aan de andere kant het grotere water op om verder te oefenen. Super veilig, geen gemotoriseerd verkeer en overzichtelijk.

Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jouw lengte en gewicht. Heb je al eerder een keer windsurfles gehad maar wil je nog een keer aan de slag met de basis? Dan kun je hier ook bij aansluiten. Ben je nog geen 12 jaar of wil je met alleen jeugd windsurfen? Sluit dan aan bij onze jeugd windsurfles.

Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. B zwemdiploma

Graag 15 minuten voor de les aanwezig zijn om je windsurfles voor te bereiden! Kunnen we ook echt op tijd starten met de les. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.