Windsurfles Twiske

Windsurfles Twiske

Windsurfles Twiske. Voor iedereen vanaf 12 jaar die wil leren windsurfen! Pas op… Windsurfen is verslavend… Wij weten er alles van en brengen ons enthousiasme graag naar jou over! Deze les is te reserveren vanaf 3 personen. Verzamel dus wat vrienden of familie en sluit met minimaal 3 personen aan!

Windsurfles twiske

Duur: 1 uur

Wanneer: zaterdag 11:30

Aanmelden: Uiterlijk een dag van te voren voor 17:00 ivm onze planning

Kosten 30,- | Alle materialen inbegrepen

Locatie: Twiske Oostzaan


Aanvullende informatie:

Als beginner leer je de basis van het windsurfen. Wij gebruiken modern materiaal. Doordat wij gebruik maken van modern materiaal kunnen we na een korte instructie op het land al snel het water op. Kan je al (een beetje) windsurfen, dan sluiten we aan op je huidige nivo.

We organiseren de lessen nabij het Vennegat. Een kleine ondiepe besloten baai waar je overal kan staan. Als je de basis door hebt gaan we aan de andere kant het grotere water op om verder te oefenen. Super veilig, geen gemotoriseerd verkeer en overzichtelijk. Voor de absolute beginner veilig oefenen binnen de baai. Voor de iets gevorderde windsurfer vindt de les plaats op het grotere water.

Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jouw lengte en gewicht. Heb je al eerder een keer windsurfles gehad maar wil je nog een keer aan de slag met de basis? Dan kun je hier ook bij aansluiten. Ben je nog geen 12 jaar of wil je met alleen jeugd windsurfen? Sluit dan aan bij onze jeugd windsurfles.

Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. B zwemdiploma

Graag 15 minuten voor de les aanwezig zijn om je windsurfles voor te bereiden! Kunnen we ook echt op tijd starten met de les. Alle materialen zijn bij de les inbegrepen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.