Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over o.a. windsurfen? Like ons op Facebook!

 

 

Leren windsurfen of maak een mooie suptour door het Twiske!

Vergeet het windsurfen van de '80's'. Nieuw modern materiaal maakt windsurfen makkelijker dan ooit! Vanaf 8 jaar ibv zwemdiploma B. Geniet van het mooie en rustige Twiske naast Amsterdam. Tijdens een windsurfles of een Sup tour.

windsurfles

lampie windsurf

suptwiske

windsurfles

suptwiske

 

  • Suptour

  • Windsurfles

Sup clinic/tour

kinder surfles

Een binnenwater supclinic en suptour van 2 uur op het mooie twiske

Introductie Sup binnenwater met suptour

Deze lessen vinden plaats op het Twiske bij Oostzaan. Een suples van 2 uur hard werken en veel leren!

We leren je de basistechnieken van het stand up paddle boarden. Peddel techniek, draaien en balans. Na de introductie vertrekken we voor een suptour door en rond het mooie twiske. Laat je verbazen over de mooie natuur op slechts 10 fietsminuten van Amsterdam!

Omdat wij veiligheid en kwaliteit van onze suples belangrijk vinden, hanteren wij een max van 5 deelnemers per suples.

(min 3 en max 5 deelnemers) - €35 pp


Prive Suples

Heb jij geen zin in een groepsles, of heb je behoefte aan een intensieve begeleiding, dan is een prive Suples iets voor jou. Tijdens een intensieve les leren we jou de basis van het stand up paddle surfen.

Op afspraak te reserveren ook doordeweeks. Alleen of samen met een vriend, partner, familielid of vriendin. Er zal nooit een vreemde bij aansluiten.

€80 pp (Bij 2 personen €50 pp)

 


Groep SUP Clinic

Wil je met een eigen groep van meer dan 5 personen een SUP clinic volgen, dan is dit op afspraak ook mogelijk. Maximaal 15 personen per clinic van 2 uur.

Verschil tussen een suples en een clinic is dat er minder nadruk ligt op techniek training, maar meer op plezier met je groep. Veiligheidsnivo blijft hetzelfde.

Deze clinic organiseren we op verschillende locaties: Noordwijk Langevelderslag (zee)| Noordwijkerhout Oostduinse plas (binnenwater tour) | Twiske Oostzaan (binnenwater tour). Op alle locaties is locale horeca aanwezig.

€40 pp


Aanmelden Suples

Voor de suplessen hanteren we geen vast rooster. Lessen worden dagelijks bij voldoende aanmeldingen gegeven. Lesmoment wordt per dag bepaald aan de hand van de wind, golf en getij voorspelling. Als wij vinden dat de omstandigheden geschikt zijn/worden bellen wij aan de hand van de aanmeldingslijst op datum van aanmelding de deelnemers op. Aanmelden kan via: suples@surfandbike.com

 

Windsurfles vanaf 8 jaar!

surfles volwassenen

Leren windsurfen was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

 

RRD WASSUP en lichte zeilset

Wij gebruiken RRD Wassup Sup/windsurfboards met centerfin (zwaard) optie. Zeilsets beginnen vanaf 1,5 mtr tot 5,5 mtr. We willen windsurfen, niet zeilen ;-) De boards bieden zeer veel stabiliteit bij lichte wind. Zijn ook door de iets gevorderde beginner prima te windsurfen. Voor de gevorderde windsurfer bieden ze een hoop fun bij lichte wind. Boven de windkracht 4 kunnen deze boards ook gewoon planeren. We verwijderen de centerfin en daar ga je!

Lessen vinden dagelijks plaats op afspraak. Kom je met minimaal 3 personen dan is een windsurfclinic op eigen dag/tijdstip te reserveren!

Windsurfles 2 uur incl materialen €40,00 pp