Windsurfles

Windsurfles Twiske Oostzaan | Amsterdam

Windsurfles bij onze windsurfschool:

Vanaf 15 april 2017 organiseren wij ook windsurfles op het Twiske Oostzaan ligt net ten noorden van Amsterdam. Meer dan 25 windsurfsets liggen klaar voor zowel de absolute beginner als de vergevorderde windsurfer van 7 tot 95 jaar. Twiske is een erg mooie windsurf locatie gelegen naast de ring van Amsterdam. Bij elke windrichting is er een goede windsurf locatie te vinden. Een veilig meer waar niet gemotoriseerd mag worden gevaren. Perfect voor de jeugd om de eerste stappen in de wereld van het windsurfen te zetten, maar ook heerlijk voor de gevorderde windsurfer met modern materiaal.

Elke zaterdag en zondag na de ochtend windsurfles met korting nog een uur langer windsurfen!

Elke zaterdag en zondag ochtend hebben wij onze windsurf en sup funclub. Met zijn allen windsurfen en suppen tegen een gereduceerd tarief. heb je al eens les gehad of kun je al windsurfen? Sluit hier gerust bij aan. Of sluit aan na de ochtendles van 09:30. Dan kan je 2 uur achter elkaar windsurfen!

Ons windsurfles programma:

Jeugd windsurfclub Twiske | Wind & Sportfun!

Voor iedereen tussen de 7 en 16 jaar met minimaal een zwemdiploma B. Sluit aan bij het speciale jeugd windsurfen op zaterdagochtend om 09:30. Windsurfen staat centraal, maar het kan ook zijn dat we andere sportieve activiteiten in en rondom het water aanbieden. Vertrouwd raken met water en spelenderwijs leren windsurfen. Geen strak georganiseerde windsurfles, maar gewoon onder deskundige leiding van instructeurs met zijn allen lekker (leren) windsurfen. Waterfun gegarandeerd! 1 uur windsurfen, Niet te serieus, wel veilig. Onze instructeurs gaan spelenderwijs ervoor zorgen dat je gewoon heel erg goed wordt in windsurfen! Deze lessen gaan altijd door! Kunnen we niet windsurfen, dan gaan we suppen of andere sport activiteiten doen. Sportkleding mee dus! Verzamelen op het surfstrand om 09:15 om alle materialen klaar te maken. Om 10:30 is alles weer netjes opgeruimd… Dit doen we dus met zijn allen! Let op. Max 20 plaatsen beschikbaar! Wil je na de les nog door windsurfen? Sluit dan aan bij de windsurf en sup funclub. Dan kan je 2 uur achter elkaar windsurfen of suppen!

Zaterdagochtend 09:30 | Woensdag 13:30

Duur: 1 uur. Kosten 12,50 incl begeleiding/instructies, windsurfmateriaal en wetsuit.

 

Windsurfles Level I beginner Twiske

Windsurfles twiske Oostzaan

Altijd al willen leren windsurfen? Sluit aan bij onze beginner windsurfles. Iedereen is hierbij welkom (vanaf 7 jaar) met minimaal een B zwemdiploma. Je leert de basis van het windsurfen. Wij garanderen dat je binnen 1 uur in staat bent om heen en weer te windsurfen! Wij gebruiken modern materiaal. Windsurfboard en zeil in de juiste maat voor jou lengte en gewicht. Heb je al eerder windsurfles gehad? Dan kun je hier ook bij aansluiten. Kun je al goed hoogte lopen en overstag gaan? Sluit dan aan bij ons volgende nivo! Na de les nog even doorgaan? Dat kan. Tegen een vergoeding van 15,- kun je na de windsurfles nog zelf een uur doorgaan met windsurfen!

Woensdag 10:00| Zondag 9:30

Les 1,5 uur. Kosten 25,-. Jeugd 20,-. Extra uur vrij windsurfen 15,-

 

Windsurfles Level II gevorderd Twiske

windsurfles twiske

Kun je al een beetje windsurfen? Na een intake bepalen wij je nivo en kijken wij bij welke les je kunt aansluiten. Tijdens deze les leren wij je oa de basis van het gijpen, de beachstart, de basis van de waterstart, met trapeze varen en in de voetbanden windsurfen. Heb je deze technieken onder de knie? Sluit dan aan bij ons volgende nivo!

Woensdag 10:00| Zondag 9:30

Les 1,5 uur. Kosten 25,-. Jeugd 20,-. Extra uur vrij windsurfen 15,-

 

Windsurfles Level III vergevorderd

Windsurfles gevorderden

Windsurfles voor vergevorderden. Kun je al windsurfen en ben je toe aan je eerste ‘freeride planeer’ ervaring? Vroeger gewindsurft en wil je het wel weer eens proberen? Geen eigen materiaal, maar je wil wel windsurfen?

Locatie is afhankelijk van de wind. Deze kunnen afhankelijk van de windkracht en richting plaatsvinden op verschillende locaties in Noord Holland. Alle materialen zijn inbegrepen. Board, tuig, trapeze en wetsuit. Aansluiten is alleen mogelijk als je al met trapeze en in de voetbanden kan windsurfen. We gebruiken moderne materialen. Deze les is op afroep.

Duur van de windsurfsessie: Ongeveer 2 uur (Houd rekening met 4 uur incl reistijd, omkleden, optuigen etc)
Deze sessies zijn op afroep bij geschikte omstandigheden. Minimaal windkracht 5 en 10 graden buitentemperatuur. Min 3 deelnemers en max 5 deelnemers.

Duur: ongeveer 4 uur. Kosten: 75,- incl materiaal.

 

Prive windsurfles

Wil jij prive windsurfles? Dat kan! Een prive windsurfles duurt 1,5 uur. Wij leggen je de basis van het windsurfen op een persoonlijke manier uit. We gaan wat dieper in op de achtergronden van het windsurfen en het materiaal. Prive lessen zijn op afspraak dagelijks mogelijk. Alle materialen zijn inbegrepen. Je kan een priveles met maximaal 3 personen reserveren.

Duur: 2 uur. Kosten 65,- | 2 personen 100,- | 3 personen 130,-

Reageren is niet mogelijk