Windsurfles

Windsurfles

Windsurfles gevorderden

Windsurfles gevorderden

Windsurfles voor gevorderden. Kun je al een beetje windsurfen en ben je toe aan je eerste ‘freeride planeer’ ervaring? Vroeger gewindsurft en wil je het wel weer eens proberen? Geen eigen materiaal, maar je wil wel windsurfen?

Tijdens het winterseizoen vanaf 1 oktober t/m eind april is het mogelijk om aan te sluiten bij een windsurfsessie. Locatie is afhankelijk van de wind en het nivo en wensen van de deelnemers. Alle materialen zijn inbegrepen. Board, tuig, trapeze en wetsuit. Aansluiten is alleen mogelijk als je al met trapeze en in de voetbanden kan windsurfen. We gebruiken moderne materialen. Deelname is geheel op eigen risico.

Duur van de windsurfsessie: Ongeveer 2 uur (Houd rekening met 4 uur incl reistijd, omkleden, optuigen etc)
Deelname: Dagelijks op afroep. Minimaal windkracht 5 en 10 graden buitentemperatuur. Min 3 deelnemers
Kosten: 75,- incl materiaal
Vervoer: Eigen vervoer. Eventueel kun je tegen een geringe vergoeding opgehaald worden vanaf Station Sloterdijk Amsterdam

Windsurfles beginners

Op zee leren windsurfen op het open strand zonder beschutting is ontzettend moeilijk. Wij bieden op onze strandlocatie dan ook geen standaard beginner windsurf lessen aan. Wij verwijzen hiervoor graag door naar onze collega’s van www.leerwindsurfen.nl.

Reageren is niet mogelijk