Windsurfles

Windsurfles Twiske Oostzaan


Windsurfles bij onze windsurfschool

Vanaf april 2017 organiseren wij weer windsurfles op het Twiske Oostzaan! Terug op onze ‘oude’ plek waar wij in 1987 al begonnen zijn met het geven van windsurflessen.  Twiske Oostzaan ligt net ten noorden van Amsterdam. Onze moderne windsurfsets liggen klaar voor zowel de absolute beginner als de vergevorderde windsurfer van 7 tot 95 jaar. Twiske is een erg mooie windsurf locatie gelegen naast de ring van Amsterdam. Bij elke windrichting is er een goede windsurf locatie te vinden. Een veilig meer waar niet gemotoriseerd mag worden gevaren. Perfect voor de jeugd om de eerste stappen in de wereld van het windsurfen te zetten, maar ook heerlijk voor de gevorderde windsurfer met modern materiaal.

Onze windsurfles locaties:

Wij hebben voor onze windsurflessen in het Twiske Oostzaan 2 locaties.

Vennegat strand:

De jeugd (beginner) en beginner windsurflessen vinden plaats op het Vennegat plas. Dit is een mooi afgesloten ondiep meertje waar we de basis prima kunnen oefenen. Het water is hier ondiep en je kan overal staan. Als we onder de bruggetjes doorgaan, komen we op een groter water waar we de gevorderden lessen draaien. Veilig en overzichtelijk.

Surfstrand Twiske Oostzaan:

De gevorderden lessen geven we op het grote meer op het strand tussen de haven en paviljoen het Twiske. Dit is het originele surfstrand. Dit is groot open water. De gevorderde en vergevorderde windsurflessen vinden hier plaats.

Windsurfles in de wintermaanden:

Tijdens de wintermaanden organiseren we ook windsurflessen. Hiervoor hebben we een geheel andere aanpak. Meer informatie over de winter windsurflessen is hier te vinden. Deze windsurflessen vinden plaats op het IJsselmeer. Locatie is afhankelijk van de windrichting.

Materialen windsurfschool:

Wij gebruiken het nieuwste materiaal voor onze windsurfschool. Meer dan 150 wetsuits in alle maten en diktes, 25 lesboards en 40 zeilsets in alle maten aanwezig. Voor iedereen vanaf 7 jaar een perfecte windsurfset op maat.

Windsurf en sup twiske

Beginner en jeugd lesmateriaal

Wij zijn de eerste windsurfschool die voor de beginnerslessen gebruik maakt van zeer veilige en lichte inflatable windsurfboards en zeilen! Leren windsurfen was nog nooit zo eenvoudig en veilig! Geen harde masten, geen zware zeilen die onder water liggen. Onze inflatable zeilen blijven gewoon drijven en met een simpele beweging trek je ze soepel van het water. 2 handvatten aan het zeil zorgen meteen voor de juiste grip positie. Alle maten voor iedereen vanaf 7 jaar.

Irig inflatable rig

Gevorderd en vergevorderd lesmateriaal

Voor de gevorderden en vergevorderden lessen maken we gebruik van meer performance gericht materiaal. We gebruiken ook high performance inflatable windsurfboards van Starboard. Deze kunnen vol in plane. Tevens hebben we diverse performance zeilsets en windsurfboards van o.a. Starboard, RRD en Naish tot onze beschikking. Winter wetsuits, schonetjes, handschoenen en caps aanwezig. Trapezes in diverse maten.

Windsurfles Twiske

windsurfles twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.