Windsurfles

Windsurfles Twiske Oostzaan


Windsurfles bij onze windsurfschool Twiske Oostzaan:

Vanaf 19 april 2017 organiseren wij weer windsurfles op het Twiske Oostzaan. Twiske Oostzaan ligt net ten noorden van Amsterdam. Meer dan 25 windsurfsets liggen klaar voor zowel de absolute beginner als de vergevorderde windsurfer van 7 tot 95 jaar. Twiske is een erg mooie windsurf locatie gelegen naast de ring van Amsterdam. Bij elke windrichting is er een goede windsurf locatie te vinden. Een veilig meer waar niet gemotoriseerd mag worden gevaren. Perfect voor de jeugd om de eerste stappen in de wereld van het windsurfen te zetten, maar ook heerlijk voor de gevorderde windsurfer met modern materiaal.

Onze windsurfles locatie:

Wij hebben voor onze windsurflessen op het surfstrand in Twiske Oostzaan 2 opties. De jeugd (beginner) en introductie windsurflessen vinden plaats op de plas binnen de haven. Dit is een mooi afgesloten ondiep meertje waar we de basis prima kunnen oefenen.

Ben je iets meer gevorderd, dan kunnen we aan de andere kant van ons grasveld het grotere meer op. We steken gewoon even 20 meter over en staan dan aan het grote meer. Kortom, een ideale locatie voor een windsurfschool! Geen gemotoriseerd vaarverkeer, veilig en overzichtelijk.

Materialen windsurfschool:

Wij gebruiken het nieuwste materiaal voor onze windsurfschool. Meer dan 150 wetsuits in alle maten en diktes, 25 lesboards en 40 zeilsets in alle maten aanwezig. Voor iedereen vanaf 7 jaar een perfecte windsurfset op maat.

Windsurf en sup twiske

Beginners en jeugd windsurfles materiaal

Wij zijn de eerste windsurfschool die voor de beginnerslessen gebruik maakt van zeer veilige en lichte inflatable windsurfboards en zeilen! Leren windsurfen was nog nooit zo eenvoudig en veilig! Geen harde masten, geen zware zeilen die onder water liggen. Onze inflatable zeilen blijven gewoon drijven en met een simpele beweging trek je ze soepel van het water. 2 handvatten aan het zeil zorgen meteen voor de juiste grip positie. Alle maten voor iedereen vanaf 7 jaar.

Irig inflatable rig

Gevorderden en vergevorderden windsurfles materiaal

Voor de gevorderden en vergevorderden lessen maken we gebruik van meer performance gericht materiaal. We gebruiken ook high performance inflatable windsurfboards van Starboard. Deze kunnen vol in plane. Tevens hebben we diverse performance zeilsets en windsurfboards van o.a. Starboard, RRD en Naish tot onze beschikking.

windsurfles twiske

Saturday and Sunday Sessions!

Speciaal voor iedereen die al een beetje kan windsurfen, geen zin heeft in les, maar wel lekker wil komen windsurfen of suppen hebben de Saturday and Sunday sessions! Elke zaterdag en zondagmiddag houden wij onze saturday and sunday sessions! Voor iedereen die al (in ieder geval een beetje) kan windsurfen of suppen. Van 14:00 tot 17:00 mag jij tegen een vast bedrag onbeperkt gebruik van de windsurf/sup materialen en een wetsuit. Gezellig samen met anderen lekker windsurfen, suppen, relaxen en sporten. Helaas, delen van materialen met je vrienden kan helaas niet tegen dit tarief. Hiervoor hebben wij de losse verhuur.

Kosten: volwassenen 35,- (jeugd onder de 18 25,-)


Reageren is niet mogelijk