Locatie

Windsurfschool en Sup Twiske Oostzaan

Windsurfschool en Sup Twiske Oostzaan.

Windsurfschool Twiske ligt op slechts 15 minuten fietsen van de NDSM pont naar Amsterdam CS en ligt vrijwel naast de ring A10. Het twiske ligt in de driehoek tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Dit gebied is een oude bekende van ons. Hier zijn wij ruim 20 jaar geleden begonnen met windsurfen en gaven we in de hoogtij dagen van het windsurfen ook al windsurflessen. Hier liggen onze waterroots! Voor de windsurflessen en het suppen gebruiken wij modern licht materiaal. ‘Forget about the 80’s!’ Windsurfen was nog nooit zo leuk om te leren en te doen. Wij hopen je snel bij ons aan het windsurfen of suppen te krijgen! Onze lessen worden georganiseerd aan de kant van Oostzaan op slecht 5 minuten rijden van afslag Oostzaan/Twiske A8. Horeca en faciliteiten aanwezig.

Windsurfen windsurfschool Twiske

 

Onze leslocaties binnen het Twiske:

Surfstrand De Leers aan de Noorderlaaik in Oostzaan:

Onze hoofdlocatie voor de windsurf en supclinics. Aan de ene kant hebben we het grote meer van het Twiske. Aan de andere kant hebben we een kleine plas bij de haven. In hoofdzaak vinden onze activiteiten hier plaats. Dit is onze vaste standplaats.

Strand Vennegat Zuiderlaaik Oostzaan:

Dit kleine plasje is te vinden tussen de hoofdingang en de avonturenspeelplaats aan de kant van Oostzaan aan de zuiderlaaik. Ideaal voor kinderverjaardagen voor de jongste jeugd en schoolsportdagen. Een veilig ondiep afgesloten plasje waar iedereen lekker veilig en besloten kan oefenen. Niet geschikt voor gevorderden, maar ideaal als introductie oefenplek. Dit is voor ons alleen een uitwijk locatie.

Andere locaties:

Natuurlijk kunnen wij op aanvraag ook op andere locaties binnen en buiten het Twiske lessen en clinics organiseren. We zijn mobiel. Vooral voor groepen en verjaardagen kunnen we eenvoudig uitwijken naar andere strandjes en baaien. Kom je bijvoorbeeld uit Landsmeer of Den Ilp, dan komen we gewoon naar het Kure-Jan strand in Den Ilp voor je feestje!

Overzichtskaart Twiske

 

Reageren is niet mogelijk