Winter windsurfles

Winter windsurfles

Winter Windsurfles Twiske

Ook in de winter windsurfles!

Ok, misschien niet echt een winter windsurfles, maar wil je ook in de winter windsurfen? Dat kan! Geen vast rooster, maar op afroep bij geschikt weer in de weekenden. Juist in de winter hebben we vaker harde wind. En met de juiste materialen hoef je het echt niet koud te krijgen! Winter = Windsurftijd

Locatie: 

Het windsurfen vindt plaats op een voor die dag geschikte locatie. Dit kan ook op een locatie aan het IJsselmeer zijn. Eventueel kunnen wij je oppikken vanaf de NDSM pont in Amsterdam Noord (directe verbinding centraal station) of meenemen vanuit Oostzaan. Bij een zuidwest stroming zullen we waarschijnlijk kiezen voor Schellinkhout. Daar is het erg lang ondiep water en de wind is er met zuidwest redelijk constant.

Voor wie: 

Voor iedereen die ook in de winter wil windsurfen, maar niet over eigen materiaal beschikt en ook niet alleen wil windsurfen. We geven niet echt windsurfles, maar staan wel voor je klaar om je te helpen. Na een intake bepalen we een geschikte windsurfset voor jou waar je die dag op gaat/kan windsurfen. Wil je leren in trapeze te varen? Wil je leren in voetbanden te varen? Wil je de beach of waterstart leren? Wij helpen je op weg! Zie het als luxe windsurf verhuur met een stukje coaching. Samen windsurfen om ook in de wintermaanden windsurf plezier te beleven!

Wanneer gaat het door:

Ook in de winter hebben we regelmatig temperaturen boven de 10 graden. Vooral bij een zuidwest stroming is dit het geval. Bij 10 graden, droge voorspellingen en minimaal windkracht 4. Heb je jezelf aangemeld, dan nemen wij contact met je op. Als er 3 personen kunnen dan gaat het door.

Materialen:

Afhankelijk van de intake bepalen wij voor jou welke windsurfset het beste bij jou past. Heb je net een les gehad, dan kan dit een inflatable windsurfboard met inflatable zeilset zijn. Heb je al vaker les gehad, dan misschien wel een longboard met een normaal zeil. Ben je verder gevorderd, dan misschien wel een freeride board met een wat meer performance zeilset. Warme winterwetsuits, schoentjes, handschoentjes, caps, trapezes etc zijn allemaal inbegrepen.

Duur:

We hanteren geen vaste duur. Dit is afhankelijk van de gekozen locatie en de omstandigheden op die dag. Ga ervan uit dat je minimaal 4 uur tot maximaal 6 uur onderweg bent inclusief je reistijd. Wij streven naar 2 uur windsurftijd op een locatie.

Kosten:

65 Euro per deelnemer incl alle materialen. Minimaal 3 deelnemers. Maximaal 4 meerijders.  Maximaal 6 deelnemers

Aanmelden:

Dit is behoorlijk maatwerk. Geef ons je naam, leeftijd, lengte, postuur, windsurf ervaring door. Wij zetten je dan op de afbel/afroeplijst. Bij geschikte voorspellingen nemen wij contact met je op en als je aansluit zullen wij meer details met je doornemen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.