Annuleren

Toen we reserveerden was het zulk mooi weer! Maar ja, het is en blijft Nederland. De ene week is er een hittegolf, de volgende week is het nat en fris. Voor ons geen probleem. Wij zorgen er sowieso voor dat je een onzettend leuke activiteit hebt! Laat je verbazen hoe leuk het op het water is, ook bij minder mooi weer. We hebben altijd voor iedereen warme wetsuits. Van jong tot oud van XXS tot XXL.

Waarom worden er kosten in rekening gebracht als we willen annuleren?

Als je boekt, wordt er tijd en materiaal gereserveerd welke we vanaf dat moment niet meer aan andere groepen/deelnemers kunnen toewijzen, tevens zetten wij instructeurs in die voor je klaarstaan. Vooral in het hoofdseizoen moeten wij regelmatig groepen teleurstellen omdat de gewenste dag of tijdstip al gereserveerd is.

Wanneer wordt er door ons geannuleerd?

Wij annuleren alleen als er een risico is op storm of onweer. Regen of wind is bij ons geen reden tot annuleren. Maar valt het weer of de voorspelling je/jullie toch een beetje tegen en wil je annuleren, dan bieden wij 2 mogelijkheden:

1 – Zelf annuleren: Wij hanteren de de volgende percentages welke wij in rekening brengen:

  • Meer dan 14 dagen vooraf annuleren 10%
  • Tussen 14 en 7 dagen annuleren 25%
  • Tussen 7 en 3 dagen annuleren 50%
  • Binnen 72 uur annuleren 100%

Let op, een annuleringsverzekering biedt uitkomst! Sluit deze af. Mocht er een griepgolf zijn, of een andere overmacht situatie, dan dekt de annuleringsverzekering de gemaakte kosten! Wij zullen bij een gegronde reden altijd onze medewerking verlenen.

2 – Slecht weer verzekering: Wij bieden voor groepen/verjaardagen de mogelijkheid om een slecht weer verzekering af te sluiten. Geef dit aan bij je reservering! Wij rekenen hiervoor 20% bovenop de boeking prijs. Heb je deze afgesloten, dan kun je tot 24 uur voor je activiteit zonder opgaaf van reden zelf annuleren. Krijg je het totale bedrag terug excl de 20%.

Meer info: Onze algemene voorwaarden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.