Arrangement Twiske

Sportief arrangement Twiske Oostzaan

Sportief arrangement twiske

Graag organiseren wij voor jullie groep een ontzettend leuke sportieve watersportdag! Windsurfen, stand up paddle boarden, Mega Sup Battle of een ultiem Sup-Bootcamp! eventueel aangevuld met een heerlijk horeca arrangement!

Graag maken wij een arrangement op maat. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf 6 personen. En… We hebben al een betaalbaar sportief gevuld arrangement vanaf 25,-! Een sportieve activiteit incl eten en drinken.

Pannenkoekenhuis de Appel in het Twiske

De strandtent binnen het Twiske. Geniet voor en na je sportieve activiteit van een overheerlijke pannenkoek! We hebben een compleet arrangement samengesteld. Een overheerlijk vullende pannenkoek, limonade en een verfrissend ijsje voor 10,- per deelnemer! Tel daar de kosten van onze verjaardag bij op en je hebt de totaalprijs per deelnemer. Een echte kinderplek! Aan de andere kant van de weg is meteen het avonturen speelpark en er ligt een leuke speelplas en speelveld voor de deur.

Minimum aantal deelnemers: 6

Twiske Haven

Kinderverjaardag twiske haven

Bij het Twiske Haven kunnen we voor de deur meteen het water in! Een heerlijke locatie. Rust en alle aandacht voor je groep.

Minimum aantal deelnemers: 20 personen. Onder de 20 personen is het mogelijk om a’la carte te eten.

Paviljoen het Twiske

Paviljoen het Twiske

Een begrip in het Twiske. Paviljoen het Twiske. Voor groepen vanaf 20 personen kun je hier genieten van het uitzicht over het meer van het Twiske. We stellen graag een arrangement voor jullie samen. We kunnen direct voor de deur het water in en op voor leuke activiteiten.

Minimum aantal deelnemers: 20 personen. Onder de 20 personen is het mogelijk om a’la carte te eten.

Bring Your Own locaties:

Wil je wel gebruik maken van onze sportieve arrangementen, maar vinden jullie het leuk om het eten zelf te organiseren met een picknick of een BBQ? Dat kan! Binnen het Twiske zijn er diverse locaties waar je kunt BBQ’en met je groep. Wil je gebruik maken van een georganiseerde BBQ op een eigen gewenste locatie? Voor groepen vanaf 20 personen bieden wij die mogelijkheid in samenwerking met een echte poelier (Poelier Jonker) die voor jullie de BBQ in zijn geheel kan organiseren. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Sup Bootcamp Twiske

Suppen Oostzanerveld

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.