Corona virus en sporten

Corona virus en sporten

Tot zeker 28 april surfschool gesloten. Alleen sup verhuur mogelijk

Corona virus en sporten. De moeilijke keuzes in deze tijd. Zolang als mogelijk actief blijven sporten is belangrijk om je weerstand hoog te houden. Alle sportscholen zijn gesloten. Dat wordt dus thuis binnen sporten of individueel buitensporten zo lang als dat kan en verantwoord is. Voorkom sporten met een hoog risico op letsel. Zo voorkom je dat je dat je geen extra druk op de zorg hoeft uit te oefenen.

Suppen is een individuele sport, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen sup meer dan een veilige afstand van elkaar houdt. Het risico op overdracht is nihil. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander suppen? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Bekijk hier onze speciale sup verhuur in corona tijd pagina.

Tot in ieder geval 9 april bieden we geen activiteiten en lessen aan. En na 9 april? Dat zien we dan wel weer. Soms is een keuze maken moeilijk. In dit geval is een keuze maken voor ons heel makkelijk. Wij hebben besloten om tot in ieder geval 9 april al onze lessen, activiteiten en verhuur aan groepen te stop te zetten.

Veiligheid en gezondheid staan bij ons voorop. Zowel voor ons als voor onze lieve klanten. Wij vinden dat wij onze verantwoordelijkheid moeten nemen, ongeacht de mogelijke consequenties voor het voortbestaan van ons (familie) bedrijf. Dit is voor ons totaal ondergeschikt aan de crisis waarin wij ons met zijn allen op dit moment in bevinden. Ook in de toekomst willen wij graag met jou en jullie in goede gezondheid vrolijk het water op!

Maar… Aangezien het voor ons dicht tegen het hoofdseizoen aanzit moeten wij rigoreuze keuzes maken. Het is nu al duidelijk dat we een moeilijk seizoen gaan krijgen en zullen alle zeilen moeten bijzetten om deze ‘crisis’ en aankomend seizoen te overleven. Wij zijn afhankelijk van onze groepsactiviteiten. Creatief zijn en efficiĂ«nt werken zullen bepalend zijn. Wij zien het maar als een positieve uitdaging. 🙂

Door de onzekerheid wordt het voor ons vrijwel onmogelijk om instructeurs/personeel te werven en klaar te stomen voor het aankomende seizoen. Wij kunnen dit (financiële) risico nu niet nemen. We zullen dus met een beperkte bezetting dit seizoen beginnen te draaien en af te wachten hoe e.e.a. zich gaat ontwikkelen. Dan kunnen wij daar weer op proberen te reageren.

Consequentie voor groepsreserveringen:

Groepen 10 tot 20 personen:

Tot nader te bepalen datum alleen onder voorbehoud zonder verplichtingen naar elkaar toe als optie in te boeken. Sportdagen, Brede school activiteiten, kinderverjaardagen etc.

Groepen van 20 tot 90 deelnemers:

Wij zullen geen offertes uitbrengen. Het is alleen mogelijk een optie te nemen om dan na 1 mei te mogelijkheden a.d.h.v. de actuele status te bekijken.

Groepen van 90 of meer deelnemers:

Tot de zomervakantie geen activiteiten. Mocht de situatie veranderen, dan zullen we dit meteen communiceren.

Sup en windsurf lessen:

  • De wekelijkse Sup intro & Sup Tour op de zaterdag worden opgeschort naar in ieder geval 10 april als richtdatum.
  • De suples serie welke op woensdag 25 maart zou starten wordt doorgeschoven naar een nader te bepalen datum.
  • De jeugd windsurfles serie welke op 15 april zou starten is op hold gezet. Evenals de woensdagmiddag instuif.

Wat kan (nog) wel op dit moment:

Losse verhuur van sups is vooralsnog dagelijks op afspraak mogelijk. We bekijken de situatie per dag. Wat vandaag nog kan, kan morgen misschien niet meer. Reserveren kan op de dag zelf of de dag vooraf. Je gereserveerde sup en peddel ligt klaar op het grasveld naast de brug tussen de dromerstraat en de korenmolenstraat. Hier kun je ook parkeren en is een opstappunt voor een mooie sportieve supronde!

  • Stuur een app naar 06-20679152
  • Geef aantal supsets door en je naam
  • Geef je datum, starttijd en verwachte eindtijd door.
  • We sturen een tikkie voor 1 uur huur. 10 euro per supset
  • Als je klaar bent geef je dit even door. Halen wij de spullen op en sturen eventueel een 2e tikkie voor de extra tijd. (7,50 elk volgend uur)

Wij vermijden elke vorm van fysiek contact en blijven op afstand. Als je samen gaat suppen, dan ook minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wij stellen in deze corona periode geen surfpakken ter beschikking, Bij mooi weer volstaat sportkleding en sportschoenen welke nat mogen worden. Of neem je eigen surfpak mee!

Zomer kampen

Voor alsnog gaan we er vanuit dat de zomerkampen gewoon doorgang kunnen vinden! Aanmelden kan gewoon onder voorbehoud. Betalen wordt pas gedaan als we meer zekerheid hebben!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.