Corona virus en sporten

Corona virus en onze activiteiten

Update 7 mei: Wij volgen voor de jeugd activiteiten vanaf 29 april de richtlijnen van het watersportverbond en NOC-NSF: Ons Covid-19 protocol is reeds goedgekeurd door de gemeente. Helaas hebben wij ivm een noodverordening van het Twiske tot nader orde nog geen toegang tot onze leslocatie. Aangepaste verhuur vanaf onze alternatieve locatie is wel mogelijk.

Aangepaste sup verhuur mogelijk.

Bekijk hier onze speciale sup verhuur in corona tijd pagina.

Suppen is een individuele sport, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen sup meer dan een veilige afstand van elkaar houdt. Het risico op overdracht is nihil. Suppen is ook een uitermate veilige sport met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander suppen? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact.

Veiligheid en gezondheid staan bij ons voorop. Zowel voor ons als voor onze lieve klanten. Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM op in combinatie met de protocolen van het watersportverbond en NOC-NSF

Wat kan (nog) wel op dit moment:

Losse verhuur van sups is vooralsnog dagelijks op afspraak mogelijk. Je gereserveerde sup en peddel ligt klaar op het grasveld naast de brug tussen de dromerstraat en de korenmolenstraat. Hier kun je ook parkeren en is een opstappunt voor een mooie sportieve supronde!

Wij vermijden elke vorm van fysiek contact en blijven op afstand. Als je samen gaat suppen, dan ook minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Wij stellen in deze corona periode geen surfpakken ter beschikking, Bij mooi weer volstaat sportkleding en sportschoenen welke nat mogen worden. Of neem je eigen surfpak mee!

Zomer surf en sport kampen

Vooralsnog gaan we er vanuit dat de zomer kampen gewoon doorgang kunnen vinden! Aanmelden kan gewoon onder voorbehoud. Betalen wordt pas gedaan als we meer zekerheid hebben!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.