Evenementen

Onze evenementen!

Update dinsdag 24 maart! Slecht nieuws…..

Onze evenement pijler en daarmee onze bron van inkomsten is in 1 keer omgevallen. 6 april was wat ons betreft al geen realistische datum om mogelijk weer van slag te kunnen gaan. Na gisteren is er weer wat meer duidelijkheid gekomen. Al onze activiteiten zijn tot in ieder geval 1 juni geannuleerd. Onzekere tijden zijn aangebroken voor ons bedrijf. Waar we het hele jaar keihard voor werken om onze omzet en inkomen in deze periode voor het hele jaar veilig te stellen, is door de corona ontwikkelingen onze verwachte omzet vrijwel compleet weggevallen. Onze oogstperiode valt compleet in het water. 80% Van onze jaaromzet draaien we in de maanden april, mei en juni. 20% in de periode van 1 juli tot 15 september. De andere periode besteden we aan zaaien. Hoe en of we verder kunnen na dit seizoen is geheel onduidelijk. Op dit moment kunnen we niets anders doen dan maximaal op kosten besparen en de tijd uitzitten en wachten op betere tijden.

We ontvangen op dit moment veel annuleringen. Door de onzekerheid rondom de ontwikkeling van het corona virus verwachten wij dat we waarschijnlijk tot de zomervakantie vrijwel alle groep reserveringen en events zullen moeten annuleren. Sinds het uitbreken van het corona virus hebben we ook geen nieuwe aanvragen meer ontvangen. Begrijpelijk, maar voor ons voorbestaan erg zorgelijk.

Wij hopen erop dat we na de zomervakantie weer gedeeltelijk kunnen draaien om in september nog 1 maand vol gas te kunnen geven voor we weer ons laag seizoen en kantoor induiken.

Je kun nu geheel vrijblijvend een optie nemen zonder enkele verplichting! 

Toch hopen we dat jullie een optie bij ons willen nemen, zodat we, zodra de dreiging is afgenomen, wij alsnog eventueel last minute een te gek sportief event voor jullie kunnen organiseren! 

We nemen op dit moment alleen aanvragen in optie aan. Zullen door de onzekerheid geen offertes uitbrengen. Hiervoor zijn we ook afhankelijk van andere partijen en mogelijk vergunning trajecten en leges kosten. Hopen op begrip!

Op het moment dat we meer nieuws hebben, laten we dit uiteraard meteen  weten. We hopen deze pagina binnenkort weer te vullen met leuke sportieve aanbiedingen. Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.