Groepen

Sportieve teamdag

Ben je op zoek naar een leuk sportief programma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Graag organiseren wij voor jou groep een sportieve dag. Met of zonder horeca.

krokodillen sup loop

School windsurfen & sup

Met school windsurfen. Windsurfen en/of Suppen  met je klas! Jullie zijn helemaal welkom. Wij beschikken over meer dan 20 windsurf en sup sets. 2 10 persoon megasups en kunnen nog heel veel andere sport en spel activiteiten organiseren voor een compleet sportieve dag. Skatelongboarden, powerkiten en diverse beachgames zijn mogelijk. Wij bieden diverse programma’s op maat aan. Wil je een uur met je klas komen windsurfen of suppen? Geen probleem? Wil je een complete windsurf of Sup competitie met je school of met andere scholen? Dat kunnen wij ook organiseren!

Sup Twiske

Vrijgezellenfeest

De leukste sportieve activiteiten voor je vrijgezellenfeest. Natuurlijk kun je ook aansluiten bij de locale horeca. Let wel. Alcohol mag alleen na de sportieve activiteiten. Kom gewoon eens langs om de mogelijkheden te bespreken. We beschikken ook over een compleet buitensport bedrijf met heel veel leuke sportieve activiteiten.

waterbasketbal twiske

Sportief teamuitje

Ben je op zoek naar een leuk sportief teamuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Graag organiseren wij voor jou groep een sportieve dag. Met of zonder horeca. Onze hoofd locatie is het Twiske nabij Amsterdam/Oostzaan, maar we kunnen met onze partners ook erg leuke dagen organiseren bij de Noordpier in Wijk aan Zee, of op het strand van Camperduin. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de prijzen.

 

Horeca

Wij werken uiteraard samen met de locale horeca ondernemers. Twiske Haven en Paviljoen het Twiske.

Paviljoen het Twiske

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.