Hemelvaart weekend!

Hemelvaart activiteiten!

Tijdens het Hemelvaart weekend hebben we een aangepast activiteiten programma! Wil je langskomen om te huren, of aansluiten bij een activiteit, reserveer dan wel even van te voren je plek of je sup of windsurf set. Zorgen wij dat deze voor je klaarligt.

Locatie: surfstrand ‘De Leers’ Twiske Oostzaan.

Zomerkamp Twiske Oostzaan

Activiteiten programma:

Donderdag:

10:30 – 12:00 windsurf clinic

Voor iedereen die al (een beetje) zelfstandig kan windsurfen. Instructeur gaat mee het water op voor tips en tricks. Wil jij die gijp leren? Moeite met hoogte lopen? Of wil je als herintreder weer een keer het water op? Wij helpen je verder!

Kosten: volwassenen 25,- | Jeugd onder de 18 15,-

Vrijdag:

11:00 – 12:00 Sup clinic volwassenen

Een sup clinic voor volwassenen! We beginnen met wat techniek en peddel oefeningen. Vrij snel gaan we het water op om te oefenen met de juiste efficiente peddelslag, draai en bocht technieken en diverse balans oefeningen

Kosten: 15,- incl alle materialen

Zaterdag:

11:00 – 12:00 Sup clinic jeugd

Een speciale SUP clinic voor de jeugd. Op een speelse manier de basis leren van het suppen. Balans spelletjes, peddel wedstrijd en andere leuke oefeningen. Lol gegarandeerd!

Kosten: 12:50 incl alle materialen

Zondag:

10:00 – 11:30 Jeugd windsurfles intro/gev

Een windsurfles voor de jeugd van 9 tot 16 jaar. Iedereen is bij deze les welkom. Nog nooit wezen windsurfen? Geen probleem! Onze instructeurs zorgen ervoor dat je binnen 10 minuten op het water met je eigen windsurf set aan het windsurfen bent. Al eerder wezen windsurfen? Dan gaan we verder waar je bent gebleven!

Kosten: 25,- incl alle materialen

Donderdag t/m zondag dagelijks:

12:30 – 17:00 Windsurf & Sup instuif

Voor een vast bedrag de hele middag onbeperkt gebruik van windsurf en Sup materiaal. Diverse zeilsets liggen voor je klaar. Geen les, maar vrij windsurfen. Natuurlijk geven wij tips en tricks, houden wij je in de gaten en gaan we regelmatig even mee het water op.

Kosten: 25,- | Jeugd onder de 18 15,-

10:00 – 17:00 Sup verhuur

Kom langs, huur een SUP en ontdek de eindeloze sup mogelijkheden van het Twiske, Oostzaner- en Ilperveld. Graag vertellen wij je een leuke route. Natuurlijk kun je ook gewoon op het meer zelf suppen. Neem een picknick mand mee en ga picknicken op een onbewoond eilandje… 🙂 Of huur met een groep een mega sup en verken met min 4 en max 7 personen het mooie Twiske. Lol gegarandeerd!

Kosten: Board+Paddle+Leash

  • 10,00 per uur
  • 7,50 extra uur
  • 30,00 hele middag
  • Mega sup 7 personen : 70,- per uur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.