Jeugd windsurfles Twiske

De leukste jeugd windsurfles van Nederland! Leren windsurfen met de modernste en lichtste materialen in warme flexibele surfpakken. Moderne op deze tijd en moderne lichte materialen aangepaste les methodiek. Leer in je eerste les al zelfstandig heen en weer windsurfen!


Jeugd windsurfles kleine groep

Op afspraak organiseren wij graag een speciale jeugd windsurfles voor kleine vriendengroepen. Kom jij met minimaal 4 en max 6 vriendjes of vriendinnetjes, dan organiseren wij deze les op maat! Dagelijks mogelijk op een eigen gewenst tijdstip. Regel een groepje bij elkaar en sluit aan. Windsurfles is ruim 1 uur. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. 15 minuten van te voren aanwezig om de wetsuits aan te trekken.

Minimale leeftijd: 9 jaar en minimaal zwemdiploma B

Kosten per deelnemer: 25,-

Met meer dan 6 deelnemers? Kijk dan even bij onze windsurf clinic voor groepen. Of wil jij een windsurf kinderverjaardag feestje? Ook dat kan!


Serie jeugd windsurflessen!

Ook in 2019 starten we weer met een serie van 4 weekenden aaneengesloten windsurflessen voor alle jeugd vanaf 9 jaar die wil leren windsurfen. Elke les zullen we een ander onderwerp behandelen en oefenen. Wil je deelnemen, meld je dan aan. Maximaal 8 plekken beschikbaar. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Les is ruim 1 uur. Lessen gaan altijd door! (behalve bij onweer)

Data: (starttijd 10:00)

  • data volgt
  • data volgt
  • data volgt
  • data volgt

Kosten: 4 windsurf lessen 100,-

(10 Minuten van te voren aanwezig voor je pak aantrekken en je spullen klaarmaken. Minimaal B zwemdiploma. Deelname is op eigen risico.)