Jeugd windsurfles Twiske

Jeugd windsurfles Twiske

De leukste jeugd windsurfles van Nederland! Leren windsurfen met de modernste en lichtste materialen in warme flexibele surfpakken! 


Jeugd windsurfles kleine groep

Op afspraak organiseren wij graag een speciale jeugd windsurfles voor kleine vriendengroepen. Kom jij met minimaal 4 en max 6 vriendjes of vriendinnetjes, dan organiseren wij deze les op maat! Dagelijks mogelijk op een eigen gewenst tijdstip. Regel een groepje bij elkaar en sluit aan. Windsurfles is ruim 1 uur. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. 15 minuten van te voren aanwezig om de wetsuits aan te trekken.

Met meer dan 6 deelnemers? Dat kan ook! Samen delen=samen spelen:

Wil je met meer vriendjes of vriendinnen aansluiten, dan kan dat ook. Boven de 6 deelnemers delen we een set met 2 of zelfs 3 deelnemers. Kom je met 8 vrienden, dan gebruiken we 4 lessets. Kosten per deelnemer blijven hetzelfde, maar de tijdsduur verlengen we met een half uur. Kom je met 18 vrienden en vriendinnen, dan gebruiken we ook 6 sets en is de les 2 uur.

Minimale leeftijd: 8 jaar en minimaal zwemdiploma B

Kosten per deelnemer: 25,-


Nieuwe serie jeugd windsurflessen start 17 juni!

Vanaf zondag 17 juni starten we weer met een serie van 4 windsurflessen voor alle jeugd vanaf 9 jaar die wil leren windsurfen. Elke les zullen we een ander onderwerp behandelen en gaan oefenen. Wil je deelnemen, meld je dan aan. Maximaal 8 plekken beschikbaar. Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Les is ruim 1 uur. Lessen gaan altijd door! (behalve bij onweer)

Data: (starttijd 10:00)

  • 17 juni
  • 24 juni
  • 1 juli
  • 8 juli

Kosten: 4 windsurf lessen 100,-

(10 Minuten van te voren aanwezig voor je pak aantrekken en je spullen klaarmaken. Minimaal B zwemdiploma. Deelname is op eigen risico.)

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.