Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP. Stand up paddle boarden met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP. Lekker Suppen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Hoe ziet je verjaardag eruit? We verzamelen bijvoorbeeld bij het Surfstrand of de Twiske Haven (of op jullie eigen locatie). Plof neer op de zitzakken. Bij slecht weer hebben we een eventshelter. Even acclimatiseren, relaxen, kadootjes doen en na ongeveer een half uur verzamelen we voor het suppen. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. We maken een mooie en leuke tocht. Voor iedereen een passend surfpak en supboard met peddel. Suppen is onzettend leuk om te doen. We gaan een leuke suptour maken en onderweg allemaal sportieve oefeningen doen. Maar het belangrijkste is dat we lol maken! Als we klaar zijn kleden we ons weer om.

Zitzakken en een eigen hoek voor jou en je vrienden en vriendinnen eventueel onder een event shelter! Sluit je verjaardag af bij de Twiske Haven of het Paviljoen. Of neem lekker een koelbox en kleden mee en doe ‘Bring Your Own’ op het Twiske. Sluit je topverjaardag af met een heerlijke zwempartij.

Minimale leeftijd is 10 jaar | zwemdiploma B | 1,5 uur | Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip (in overleg)

Minimaal 6 personen | € 17,50 pp | Vanaf 8 personen | € 15,00 pp

Op een eigen locatie je sup verjaardag?

Dat kan ook! Met de sups zijn we geheel mobiel. Woon je in de buurt van water dan komen we op afspraak zo naar je toe. Wel binnen een straal van 30 minuten rijden vanaf Twiske Oostzaan. Dus grofweg van Haarlem tot Volendam tot Alkmaar. Informeer naar de mogelijkheden. Dit is vooral doordeweeks vaak geen enkel probleem voor ons.