Sup kinderverjaardag

Sup kinderverjaardag

Vind jij de schat van Claes Compaen?

Kinderverjaardag SUP

Sup(er) kinderverjaardag. De allerleukste!

Je sup(er) sportieve kinderverjaardag vier je natuurlijk bij ons! Lekker Suppen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Hoe ziet je verjaardag eruit? Als je aankomt eerst even relaxen, kadootjes doen en na ongeveer een half uur verzamelen we voor het suppen.

De sup clinic duurt ongeveer 1,5 uur. We maken een mooie en leuke tocht en doen spelletjes op de sup. Voor iedereen een passend surfpak en supboard met peddel.

Suppen is onzettend leuk om te doen. We maken een leuke suptour en onderweg doen we allemaal leuke  oefeningen. Het belangrijkste is dat we lol maken! We hebben meerder startlocaties. Onze ‘vaste’ locatie is het Surfstrand Oostzaan (of een ander strandje) perfect voor ‘Bring Your Own’.

Vier je het bij ons in het Twiske, dan gaan we als het weer het toelaat, op zoek naar verborgen schatten van de Piraat Claes Compaen. Wie vindt als eerste een deel van de verborgen schatten?

Tip! Sluit je verjaardag eventueel af met een heerlijk verjaardag arrangement bij pannekoeken restaurant de appel in het Twiske.

Kosten:

Minimaal 6 personen | € 17,50 pp | Vanaf 8 personen | € 15,00 pp


Aanvullende informatie activiteit: 

  • Minimale leeftijd is 10 jaar (bij bijna 10 knijpen we een oogje dicht)
  • Zwemdiploma B
  • Duur: 1,5 uur
  • Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip in overleg
  • Elke deelnemer krijgt een eigen sup, peddel en surfpak*

* Bij een sterke wind kan het zijn dat we we voor de veiligheid 2 deelnemers 1 sup laten delen.


Je sup verjaardag bij jou thuis? We zijn mobiel!

Dat kan ook! Met de sups zijn we geheel mobiel. Woon je aan het water?  Dan komen we op afspraak zo naar je toe. Wel binnen een straal van 25 minuten rijden vanaf Twiske Oostzaan. En direct toegang tot veilig open (zwem)water en parkeer, laad en los mogelijkheid naast onze sup bus. Informeer naar de mogelijkheden. Dit is vooral doordeweeks vaak geen enkel probleem voor ons. Erg leuk voor bijvoorbeeld een feestje na schooltijd!

Helaas, mogelijkheden in stedelijk gebied zijn beperkt. Informeer even naar de voorwaarden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.