Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP. De leukste verjaardag!

Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP

Kinderverjaardag SUP. Lekker Suppen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Hoe ziet je verjaardag eruit? We verzamelen op het afgesproken tijdstop de afgesproken locatie. Even relaxen, kadootjes doen en na ongeveer een half uur verzamelen we voor het suppen. De sup clinic duurt ongeveer 1,5 uur. We maken een mooie en leuke tocht en doen spelletjes op de sup. Voor iedereen een passend surfpak en supboard met peddel. Suppen is onzettend leuk om te doen. We maken een leuke suptour en onderweg we allemaal sportieve spelletjes en oefeningen. Het belangrijkste is dat we lol maken! We hebben meerder startlocaties. O.a. Surfstrand Oostzaan (of een ander strandje) perfect voor ‘Bring Your Own’, Twiske Haven voor a’la carte horeca en een superleuk arrangement met Pannenkoek de Appel. Het pannenkoeken restaurant in het Twiske. We hebben al een sup verjaardag vanaf 15,- per deelnemer een een compleet pannenkoek arrangement vanaf 25,- per deelnemer!


Kinderverjaardag bij Pannenkoek de Appel!

 

Natuurlijk ben je helemaal welkom voor het windsurf feestje, maar….. We hebben nu ook een superleuk arrangement in samenwerking met Pannenkoek de Appel. Het pannenkoeken restaurant in het Twiske. Dit is dan onze uitval locatie. Pannenkoek de Appel zorgt voor een verjaardag tafel voor je vriendjes en vriendinnen en een heerlijke vullende pannenkoek, de kannen limonade en een verfrissend ijsje! Dit arrangement is los bij te boeken. Informeer gerust naar beschikbaarheid voor jullie gewenste dag en tijdstip.

Kosten pannenkoek arrangement per persoon: 10,-


Aanvullende informatie activiteit: 

  • Minimale leeftijd is 10 jaar (bij bijna 10 knijpen we een oogje dicht)
  • Zwemdiploma B
  • Duur: 1,5 uur
  • Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip in overleg
  • Elke deelnemer krijgt een eigen sup, peddel en surfpak

Kosten:

  • Minimaal 6 personen | € 17,50 pp | Vanaf 8 personen | € 15,00 pp

Je sup verjaardag bij jou thuis? We zijn mobiel!

Dat kan ook! Met de sups zijn we geheel mobiel. Woon je in de buurt van water dan komen we op afspraak zo naar je toe. Wel binnen een straal van 30 minuten rijden vanaf Twiske Oostzaan. Dus grofweg van Haarlem tot Volendam tot Alkmaar. Informeer naar de mogelijkheden. Dit is vooral doordeweeks vaak geen enkel probleem voor ons. Erg leuk voor bijvoorbeeld een feestje na schooltijd!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.