Kinderverjaardag

Kinderverjaardag surfen!

Windsurf, SUP of Megasup kinderverjaardag!

krokodillen sup loop

Kinderverjaardag surfen! windsurfen, sup en Mega SUP

Kinderverjaardag Surfen! Windsurfen, Suppen of Mega XL suppen als sportieve kinderverjaardag. Sportieve windsurf en sup kinderverjaardagen in recreatiegebied het Twiske in Oostzaan. Het mooiste sport en recreatiegebied op slechts 5 minuten van de Ring Amsterdam.

Je leukste kinderverjaardag vier je natuurlijk bij ons. Al vele jaren zijn wij het adres voor de leukste actieve surf style kinderverjaardag voor iedereen t/m 16 jaar. Eerst in Noordwijk maar nu in het Twiske. Heb je gehoord van een leuk surf verjaardagsfeest waarbij de jeugd actief helemaal los kan gaan? Dat moet bij ons zijn geweest!

Mega Sup XL kids

Locaties kinderverjaardag:

Combineer je kinderverjaardag met een compleet arrangement! We werken samen met diverse horeca partners binnen het Twiske.

Pannenkoekenhuis de Appel in het Twiske

Het pannenkoeken restaurant met een strandtent uitstraling binnen het Twiske. Toplocatie voor je kinderverjaardag! Gelegen op het terrein van de voormalige ‘Blauwe Poort’. Kindvriendelijk ingericht. Speelhoek aanwezig.

Diverse sportieve locaties op loopafstand voor onze activiteiten. Geniet voor of na je sportieve activiteit van een overheerlijke pannenkoek.

We hebben een compleet arrangement samengesteld. Een overheerlijk vullende pannenkoek, limonade en een verfrissend ijsje voor 10,- per deelnemer!

Tel daar de kosten van onze verjaardag bij op en je hebt de totaalprijs per deelnemer. Een echte top plek voor je kinderverjaardag! Aan de andere kant van de weg ligt het avonturen speelpark. Ter plekke een leuke speelplas en een speelveld voor de deur.

Twiske Haven

Kinderverjaardag twiske haven

Bij het Twiske haven kunnen we voor de deur meteen het water in. Ouders kunnen kijken vanaf het terras. Bestel na afloop a’ la carte een bord patat en je drinken. We hebben geen totaalpakket. Maar ook in samenwerking met de Twiske haven is het mogelijk om een complete sportieve verjaardag te vieren.

Je eigen locatie: `Bring Your Own’

Het Twiske heeft heel veel leuke strandjes, waar je prima kunt picknicken. Er zijn tevens veel BBQ plekken waar je gebruik van kunt maken. Ideaal dus voor een ‘Bring Your Own’ feestje. Wij verzorgen een leuke sportieve activiteit en jullie organiseren jullie eigen picknick!

waterbasketbal twiske

kinderverjaardag surfen windsurfen

sup twiske

Slecht weer en je wilt de verjaardag annuleren?

Wij bieden buitensport activiteiten. Natuurlijk is het 90% van de tijd gewoon droog, maar het kan toch gebeuren dat het misschien wat minder weer is. Voor ons meestal geen probleem. Ook met slecht weer zijn onze sportieve feestjes top! Alleen bij gevaarlijk weer zullen wij annuleren. Maar misschien zien jullie dit toch minder zitten. Tegen een bedrag van 3,00 per aangemelde deelnemer bieden wij een slecht weer verzekering aan. Geef dit aan bij de reservering. Dit bedrag komt bovenop het bedrag van het verjaardagsfeestje. Bij regen of ander slecht weer kunt u dan zelf de verjaardag zonder bijkomende kosten annuleren. U krijgt dan het totale verjaardagsbedrag teruggestort.

Bij onweer of gevaarlijk weer worden alle activiteiten uiteraard kostenloos geannuleerd!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.