Kinderverjaardag

Windsurfen, SUP, MegaSUP, Beachgames

krokodillen sup loop

Kinderverjaardag Surfen, windsurfen of Sup

Kom met je kinderverjaardag surfen, windsurfen of kies een andere sportieve kinderverjaardag. Nu ook sportieve windsurf en sup kinderverjaardagen in recreatiegebied het Twiske in Oostzaan, op 5 minuten van de Ring Amsterdam! Je leukste kinderverjaardag vier je natuurlijk bij ons. Al vele jaren zijn wij het adres voor de leukste actieve surf style kinderverjaardag voor iedereen t/m 16 jaar. Heb je gehoord van een leuk surf verjaardagsfeest waarbij de jeugd actief helemaal los kan gaan? Dan moet het bijna bij ons zijn geweest!

 

waterbasketbal twiske

kinderverjaardag surfen windsurfen

sup twiske


Annuleren en slecht weer.

Wanneer annuleren wij?

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat het altijd mooi weer is! Maar helaas… Het blijft Nederland en het weer kan ook weleens wat minder zijn. Dit hoort bij het risico van een buiten activiteit! Ook bij slecht weer kunnen onze activiteiten meestal prima doorgaan. Annuleren is dan ook niet mogelijk omdat de voorspellingen wat tegenvallen en het misschien gaat regenen. Ook dan kunnen wij het leukste feestje organiseren. Met surfen word je toch nat. 🙂

Wij bepalen of het weer zo slecht is dat er geannuleerd moet worden. Dit doen wij alleen als de veiligheid in geding is. Wij zullen als het enigzins mogelijk is een alternatief aanbieden. Wij adviseren altijd om voor de zekerheid al een plan B achter de hand te houden. Dit voorkomt een te grote teleurstelling voor als we genoodzaakt zijn te annuleren.

Bij annulering van onze kant zijn er uiteraard geen kosten aan de annulering verbonden en krijg je het totale bedrag terug!

Slecht weer en je wil toch zelf de verjaardag annuleren?

Tegen een bedrag van 3,00 per aangemelde deelnemer bieden wij een slechtweer verzekering aan. Geef dit aan bij de reservering. Dit bedrag komt bovenop het bedrag van het verjaardagsfeestje. Bij regen of ander slecht weer kunt u dan zelf de verjaardag zonder bijkomende kosten annuleren. U krijgt dan het totale verjaardagsbedrag teruggestort.

Bij onweer worden alle activiteiten uiteraard kostenloos geannuleerd!