Sportieve kinderverjaardag

Sportieve kinderverjaardag!

krokodillen sup loop

Kinderverjaardag surfen! windsurfen, sup en Mega SUP

Kinderverjaardag Surfen! Windsurfen, Suppen of Mega XL suppen als sportieve kinderverjaardag. Sportieve windsurf en sup kinderverjaardagen in recreatiegebied het Twiske in Oostzaan.

Al 15 jaar het adres voor je allerleukste sportieve kinderverjaardag! Eerst in Noordwijk maar nu ook in het Twiske. Heb je gehoord van een leuk surf verjaardagsfeest? Dat moet bij ons zijn geweest!

Bekijk hieronder onze kinderverjaardag mogelijkheden:

Mega Sup XL kids

Eten en drinken:

Combineer je kinderverjaardag met horeca! Wij werken samen met diverse horeca partners binnen en rond het Twiske. Deze arrangementen dien je wel zelf bij de gewenste aanbieder te reserveren en af te rekenen.

Pannenkoekenhuis de Appel in het Twiske

Voor kinderverjaardagen: Een overheerlijk vullende pannenkoek, limonade en een verfrissend ijsje voor 10,- per deelnemer! Tel daar de kosten van onze verjaardag bij op en je hebt de totaalprijs per deelnemer.

Twiske Haven

Kinderverjaardag twiske haven

Bij het Twiske haven kunnen we voor de deur meteen het water in. Ouders kunnen kijken vanaf het terras. Bestel na afloop a’ la carte een bord patat en je drinken. We hebben geen totaalpakket. Maar ook in samenwerking met de Twiske haven is het mogelijk om een complete sportieve verjaardag te vieren.

Je eigen locatie: `Bring Your Own’

Het Twiske heeft heel veel leuke strandjes, waar je prima kunt picknicken. Er zijn tevens veel BBQ plekken waar je gebruik van kunt maken. Ideaal dus voor een ‘Bring Your Own’ feestje. Wij verzorgen een leuke sportieve activiteit en jullie organiseren jullie eigen picknick!

waterbasketbal twiske

kinderverjaardag surfen windsurfen

sup twiske

Slecht weer en je wilt de verjaardag annuleren?

Wij bieden buitensport activiteiten. Natuurlijk is het 90% van de tijd gewoon droog, maar het kan toch gebeuren dat het misschien wat minder weer is. Voor ons meestal geen probleem. Ook met slecht weer zijn onze sportieve feestjes top! Alleen bij gevaarlijk weer zullen wij annuleren. Maar misschien zien jullie dit toch minder zitten. Tegen een bedrag van 3,00 per aangemelde deelnemer bieden wij een slecht weer verzekering aan. Geef dit aan bij de reservering. Dit bedrag komt bovenop het bedrag van het verjaardagsfeestje. Bij regen of ander slecht weer kunt u dan zelf de verjaardag zonder bijkomende kosten annuleren. U krijgt dan het totale verjaardagsbedrag teruggestort.

Bij onweer of gevaarlijk weer worden alle activiteiten uiteraard kostenloos geannuleerd!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.