Kinderverjaardag windsurfen

Kinderverjaardag windsurfen!! Windsurfen met je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Kinderverjaardag windsurfen

Kinderverjaardag windsurfen!! Windsurfen voor je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes! Totale duur van het feestje is 2 uur. Verzamelen, kadootjes doen, en dan na een half uurtje starten we met de windsurfles met voor iedereen een passend surfpak en windsurfboard en zeil op maat. Deze les is in ongeveer 1,5 uur incl omkleden. Daarna kun je natuurlijk altijd nog even op het strandje blijven om lekker te sporten of te chillen. Dit is echt wel de leukste kinderverjaardag welke er is! Lekker met zijn allen lol maken op het water. Sluit je verjaardag af bij de Twiske Haven of het Paviljoen. Of neem lekker een koelbox en kleden mee en doe ‘Bring Your Own’ op het Twiske. Sluit je topverjaardag af met een heerlijke zwempartij.

Extra t.o.v. een normale jeugd windsurfles: Sport en spel staat klaar om even uit te razen voor de les begint. Zitzakken en een eigen hoek voor jou en je vrienden en vriendinnen eventueel onder een event shelter!

Minimale leeftijd is 8 jaar  zwemdiploma B | 2 uur 

Dagelijks mogelijk op eigen tijdstip in overleg

Minimaal 6 personen | € 22,50 pp | Vanaf 8 personen | € 20,00 pp

Aanvulling:

Ben je met minder dan 6 vriendjes/vriendinnetjes of wil je alleen windsurfen? Kijk eens bij onze jeugd windsurfles voor een besloten groep. Ben je met je hele team of wil je meer kindjes meenemen en vind je een verjaardag een beetje te prijzig? Kijk dan eens bij onze windsurfclinic voor groepen.