Ultieme Mega Sup team battle!

De ultieme Mega Sup team battle! Wel eens gehoord van drakenboot races? Wij doen dit op de Mega Sups! Battle met andere bedrijven of andere collega’s, vrienden of teamgenoten. Leg een parcours af binnen het Twiske en zet de snelste tijd neer! We houden alle tijden bij. Is jouw team het snelste team van dit seizoen?

Nu bij ons te reserveren. Ideaal in combinatie met een heerlijk horeca arrangement bij een van onze horeca partners binnen het Twiske.

Combineer het eventueel met een vooraf uitgestippelde Mega Sup tocht. Natuurlijk is er ook voor groepen een combinatie mogelijk tussen gewone Sups en een aantal Mega Sups! Je kan dan met 30 personen tegelijk suppen!

Voorbeeld kosten Mega sup Team battle: 

Duur: 1 uur

Kosten: 1 uur board en max 8 peddels : 90,-

Elk volgend half uur of een deel daarvan: 40,-


Aanvullende informatie: 

Nu bij ons te reserveren. Ideaal in combinatie met een heerlijk horeca arrangement bij een van onze horeca partners binnen het Twiske. Combineer het eventueel met een vooraf uitgestippelde Suptour. Natuurlijk is er ook voor groepen een combinatie mogelijk tussen gewone Sups en een aantal Mega Sups! Je kan dan met 30 personen tegelijk suppen!

Voorbeeld:

  • Sup tocht met 2 mega sups. 8 tot 14 personen met een eind battle. Totale duur ongeveer 1,5 uur.  Kosten 200,-
  • Met je hele bedrijf een middag competitie? Dat kan! Ook in combi met Horeca.
  • Een sup tocht met 2 mega sups en nog losse sups? Ook dat kan. We kunnen met maximaal 30 personen in totaal verdeeld over 2 mega sups en 16 gewone sups een mooie suptocht maken. Onderling wisselen kan!

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!