Mega Sup Twiske

Mega Sup Twiske. Lets play and discover!

Mega Sup Twiske fun! Samen met je familie vrienden, team of collega’s met wel 8 personen op 1 sup. Wij hebben ze. 2 Mega Sups!! De leukste activiteit van 2018 en nog vele jaren. Wij weten het zeker!

Mega Sup Twiske

Het is bij ons mogelijk om ook op een mega sup Twiske te ontdekken! Wat is een mega sup? Dit is een Supboard waar je met 2 tot soms wel 10 personen op kan suppen. Ideaal voor een tocht met je vriendengroep, als teambuilding tool. Dikke lol gegarandeerd.

Aantal personen per mega sup:

  • 7 volwassen mannen
  • 8 volwassen vrouwen
  • 4 volwassenen en 4 kinderen
  • Tot 8 kinderen en 2 begeleiders

Suppen met je vriendengroep, team of school

Ontdek samen met je vrienden het mooie twiske op onze mega sups! Met tot wel 8 personen op 1 sup. Huur 2 sups en ga met je vriendengroepen de battle aan! We hebben een mooie mega sup twiske tocht direct naast ons liggen. Totale duur ongeveer 1,5 uur. Als wedstrijd binnen een uur! ūüôā

Suppen met je hele familie

Samen met je vader, moeder, broers, zussen, ooms, tantes of je kinderen een mooie suptocht maken. Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwem platvorm. Peddel het hele twiske over en leg aan bij de water avonturen speelplaats aan de Den Ilp kant van het Twiske. Lekker spelen en lunchen en weer terug.


Ultieme team battles!

Wel eens gehoord van drakenboot races? Wij doen dit op de Mega Sups! Onze Mega Sup team battles. Battle met andere bedrijven. Leg een parcours af binnen het Twiske en zet de snelste tijd neer! We houden alle tijden bij. Is jouw team het snelste team van dit seizoen?

Nu bij ons te reserveren. Ideaal in combinatie met een heerlijk horeca arrangement bij een van onze horeca partners binnen het Twiske.

Combineer het eventueel met een vooraf uitgestippelde Mega Sup tocht. Natuurlijk is er ook voor groepen een combinatie mogelijk tussen gewone Sups en een aantal Mega Sups! Je kan dan met 30 personen tegelijk suppen!

Voorbeeld:

  • Sup tocht met 2 mega sups. 8 tot 14 personen met een eind battle. Totale duur ongeveer 1,5 uur. ¬†Kosten 200,-
  • Met je hele bedrijf een middag competitie? Dat kan! Ook in combi met Horeca.
  • Een sup tocht met 2 mega sups en nog losse sups? Ook dat kan. We kunnen met maximaal 30 personen in totaal verdeeld over 2 mega sups en 16 gewone sups een mooie suptocht maken. Onderling wisselen kan!

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

 


Wil je een mega sup huren? Van te voren reserveren is noodzakelijk. Dan zorgen wij dat ze opgepompt zijn als jullie komen.

Beeldmateriaal is afkomstig van www.inflatableboarder.com. Helpen jullie ons mee om dit jaar heel snel mooi beeldmateriaal te verzamelen?

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.