Mega Sup. Lets play and discover

Mega Sup de leukste groep activiteit!

Samen met je familie vrienden, team of collega’s met wel 8 personen op 1 sup. Wij hebben ze. 2 Mega Sups!! De leukste activiteit van 2019 en nog vele jaren. Wij weten het zeker!

Mega sup Suppen Oostzanerveld

Mega Sup locaties:

Het is bij ons mogelijk om op een mega sup het Twiske te ontdekken! Maar niet alleen het Twiske. Ook het Oostzanerveld, Ilperveld en heel laag waterland zijn meer dan de moeite waard. Wij zijn mobiel en komen met de mega sups graag naar je toe. Uiteraard gaat de instructeur/gids graag mee, maar dit hoeft niet.

Wat is een mega sup?

Dit is een Supboard waar je met 3 tot soms wel 10 personen op kan suppen. Ideaal voor een tocht met je vriendengroep, als teambuilding tool. Plezier en slappe lach momenten gegarandeerd!

Aantal personen per mega sup:

  • 7 volwassen mannen
  • 8 volwassen vrouwen
  • 4 volwassenen en 4 kinderen
  • Tot 8 kinderen en 2 begeleiders

Ongeveer gemiddeld 16 personen op 2 mega sups. Maar… Wij hebben ook 15 losse sups waarmee je hele groep tot ongeveer 30 personen een mooie sportieve suptocht kunnen laten maken!


Suppen met je hele familie, vrienden of team

Mega Sup XL kids

Samen met je familie, vrienden, team een mooie suptocht maken. Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwem platvorm. Peddel het hele twiske over en leg aan bij de water avonturen speelplaats aan de Den Ilp kant van het Twiske. Lekker spelen en lunchen en weer terug. We hebben een mooie mega sup twiske tocht direct naast ons liggen. Totale duur ongeveer 1,5 uur. Als wedstrijd binnen een uur! 🙂

Maar we zijn dus mobiel… Komen graag naar je toe met onze sups.


Ultieme team battles!

Wel eens gehoord van drakenboot races? Wij doen dit op de Mega Sups! Onze Mega Sup team battles. Battle met andere bedrijven. Leg een parcours af binnen het Twiske en zet de snelste tijd neer! We houden alle tijden bij. Is jouw team het snelste team van dit seizoen?

Nu bij ons te reserveren. Ideaal in combinatie met een heerlijk horeca arrangement bij een van onze horeca partners binnen het Twiske.

Combineer het eventueel met een vooraf uitgestippelde Mega Sup tocht. Natuurlijk is er ook voor groepen een combinatie mogelijk tussen gewone Sups en een aantal Mega Sups! Je kan dan met 30 personen tegelijk suppen!


Voorbeeld:

Mega Sup XL Tocht Twiske & Oostzanerveld

Duur: 1,5 uur

Aantal suppers per mega sup (totaal max 600 kg):

  • 7 volwassen mannen of mixed team
  • 8 volwassen dames
  • 7  jeugd (< 13 jaar) + 1 begeleider
  • Bij meer dan 16 deelnemers eventueel inzet losse sups.

Kosten: 120,- per mega sup incl peddels en instructie/begeleiding | Extra losse sup+peddel 15,-

Mobiel: Wij zijn mobiel met de mega sups. Eigen locatie in overleg mogelijk.


Aanvullende informatie: 

Ontdek het mooie twiske per mega sup! Tot wel 8 personen op 1 sup bijna zo groot als een drakenboot. Natuurlijk gaat onze sup instructeur met jullie mee. Mochten jullie nu met meer deelnemers willen aansluiten, dan voegen we eventueel losse sups toe tegen een gereduceerd tarief. Zo kunnen we een groep tot boven de 30 personen een mooie tocht laten maken! Wil je gewoon zelf met je groep een suptocht maken. Dat kan! Mega Sups zijn ook te huur. Bekijk gerust onze verhuur mogelijkheid.

Sportkleding en (eventueel) schoenen welke nat mogen worden volstaan voor het mega suppen. Bij fris weer volstaat een extra windjack. Geadviseerde minimum leeftijd is 10 jaar.


Wil je een mega sup huren? Van te voren reserveren is noodzakelijk. Dan zorgen wij dat ze opgepompt zijn als jullie komen.