Mega Sup verhuur

Mega Sup verhuur

Mega sup verhuur

Met je eigen groep veel lol maken op het water!

Mega Sup verhuur! Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwemplatvorm. Iedereen krijgt een eigen peddel. Vergeet niet een lunchbox mee te nemen! Ontdek het Twiske of Oostzanerveld op de MegaSup met je eigen groep.

Mega Sup verhuur: Mega SUP + Peddels

Ivm alle hygiene en desinfectie in de corona periode huur minimaal 2 uur.

  • Nu 65,- per uur
  • 35,- extra uur
  • Na 2 uur: 15,- extra per half uur.
  • Halve dag (4 uur) 140,-
  • Hele dag (09:00-18:00) 180,- Neem je lunchbox mee!
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Aanvullende info mega sup verhuur:

Let op! Bij verhuur vragen wij bij uitlevering een borg van 75 euro en identificatie. Minimal huur duur tijdens de corona periode is 2 uur. Bij schade zal het schadebedrag in rekening worden gebracht. Bij diefstal/verlies zal het totale inkoopbedrag in rekening worden gebracht. Uiteraard zorgen wij dan voor de gegevens voor je verzekering. Vanaf halve dag huur leveren wij ook af in de directe regio.

Wil je artikelen langer huren, meerdere sets huren of heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen ervoor dat de mega sup opgepompt is bij aflevering. Peddels worden bijgeleverd.


Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld.  Misschien wel de mooiste suproutes van Nederland liggen in ons waterland. Heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek!


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.