Mega Sup XL verhuur

Mega Sup XL (7 persoons) verhuur

Suppen Oostzanerveld

Mega Sup verhuur! Samen met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten een mooie suptocht maken op 1 van onze 7 persoons sups. Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwem platvorm. Peddel het bijvoorbeeld het hele twiske over en leg aan bij de water avonturen speelplaats aan de Den Ilp kant van het Twiske. Lekker spelen en lunchen en weer terug. Iedereen krijgt een eigen peddel. Woon je in de omgeving van Waterland, dan kunnen wij eventueel ook de mega sups bij u thuis afleveren. Vergeet niet een lunchbox mee te nemen!

Mega Sup verhuur: 7 persoons SUP + Peddels

  • Megasup 7 personen 70,- per uur
  • Megasup 7 personen 55,- extra uur
  • Megasup 7 personen 15,- extra kwartier
  • Halve dag (4 uur) 175,-
  • Hele dag 225,-

Aanvullende info mega sup verhuur:

Let op! Bij verhuur vragen wij bij uitlevering een borg van 75 euro en identificatie. Bij schade zal het schadebedrag in rekening worden gebracht. Bij diefstal/verlies zal het totale inkoopbedrag in rekening worden gebracht. Uiteraard zorgen wij dan voor de gegevens voor je verzekering. Wij leveren ook af in de directe regio. Feestje thuis en wil je met een groep suppen op de megasup? Dat kan!

Wil je artikelen langer huren, meerdere sets huren of heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen ervoor dat de mega sup opgepompt is bij aflevering. Leash en een extra losse sup voor begeleiding/veiligheid wordt bijgeleverd.


Mogelijke Suproutes:

Waterland is een een sup paradijs met Het Twiske, Oostzanerveld en Ilperveld.  Misschien wel de mooiste suproute van de regio ligt achter het strandje aan het Vennegat in het Twiske. Een tocht van ruim 3 km over mooie slingerende sloten en kanalen met overhangende bomen en ‘mangroven’ eilandjes. Maar heel Zaanstreek/Waterland is een Sup paradijs. Bijna al het water is met elkaar verbonden en de sup mogelijkheden zijn eindeloos. Pak de sup en ontdek!


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.