Mobiele surfschool

Mobiele surfschool & verhuur

Mobiele surfschool windsurf en sup

Mobiele surfschool en verhuur

Wij beschikken over een mobiele surfschool. Wij bieden hiermee de mogelijkheid om ook op een eigen gewenste locatie met een groep het water op te gaan. Super voor een familiedag, of verjaardag!

Wij bieden ook event support aan voor surfscholen, buitensport bedrijven, scholen en event bureau’s. Meer dan 25 windsurf-, sup en golfsurfboards aanwezig en mobiel inzetbaar. Voor zowel jeugd als volwassenen. Heb je een grote reservering, maar niet voldoende materiaal beschikbaar? Organiseer je een event en wil je dit uitbreiden met windsurf, sup of golfsurfen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Jullie dienen wel zelf voor eventuele vergunningen/ontheffingen te zorgen als dit nodig is. Vraag gerust een offerte op maat aan. Voor grotere afnames hanteren wij andere tarieven dan hieronder vermeld.

Sup verhuur Twiske Amsterdam

Prijzen: Sup+Paddle+Leash

 • 10,00 per uur
 • 7,50 extra uur
 • 2,50 per extra kwartier
 • 35,00 daghuur
 • 150,- weekhuur*

Wetsuits jeugd en volwassenen alle maten aanwezig:

 • 5,- per uur
 • 2,5,- extra uur

Windsurfen

Onze supboards zijn ook te gebruiken als windsurfboards. Alle boards zijn voorzien van een centerfin optie voor een zwaard en een mastvoet verbinding. Wij beschikken over meer dan 25 ultralichte inflatable windsurfzeilsets van Irig. Hiermee kunnen wij iedereen vanaf 6 jaar binnen 1 uur de basis leren van het windsurfen.

Prijzen op aanvraag.


Mega Sup 7 persoons Sup verhuur

Mega Sup verhuur! Samen met je familie, vrienden, collega’s of teamgenoten een mooie suptocht maken op 1 van onze 7 persoons sups. Ideaal om ook de allerjongste suppers mee te nemen. Een ontzettend leuk zwem platvorm. Peddel het bijvoorbeeld het hele twiske over en leg aan bij de water avonturen speelplaats aan de Den Ilp kant van het Twiske. Lekker spelen en lunchen en weer terug. Iedereen krijgt een eigen peddel. Woon je in de omgeving van Waterland, dan kunnen wij eventueel ook de mega sups bij u thuis afleveren. Vergeet niet een lunchbox mee te nemen! 

Suppen Oostzanerveld

Mega Sup verhuur: 7 persoons SUP + Peddels

 • Megasup 7 personen 70,- per uur
 • Megasup 7 personen 55,- extra uur
 • Megasup 7 personen 15,- extra kwartier
 • Dagdeel 4 uur 175,-
 • Hele dag 225,-

Aanvullende info mega sup verhuur:

Let op! Bij verhuur vragen wij bij uitlevering een borg van 75 euro en identificatie. Bij schade zal het schadebedrag in rekening worden gebracht. Bij diefstal/verlies zal het totale inkoopbedrag in rekening worden gebracht. Uiteraard zorgen wij dan voor de gegevens voor je verzekering. Wij leveren ook af in de directe regio. Feestje thuis en wil je met een groep suppen op de megasup? Dat kan!

Wil je artikelen langer huren, meerdere sets huren of heb je andere wensen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen ervoor dat de mega sup opgepompt is bij aflevering. Leash en een extra losse sup voor begeleiding/veiligheid wordt bijgeleverd.


Ideaal voor je eigen water- of verjaardagfeest!

Wij brengen op aanvraag sets naar een eigen gewenste locatie binnen de Regio. Binnen 5 km van het Twiske leveren we gratis af en halen we gratis op. Boven de 5 km (10 km heen en terug) rekenen we 0,29 p/km. Eventuele parkeerkosten komen voor rekening van de hurende partij.

Wil je dus met je collega’s even afkoelen tijdens de lunch, of heb je een feestje en woon je aan open water en wil je suppen? Dat kan. Dit is mogelijk vanaf 4 supsets voor een minimale duur van 2 uur. Het is heel simpel. Bel 06-20679152. We spreken een tijd en locatie af voor aflevering. Je geeft de geschatte duur door. Op het moment dat je klaar bent geef je ons een belletje en halen we de sets weer op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.