Plastic soep SUP beach cleanup

Plastic soep SUP beach cleanup

Plastic soep SUP beach cleanup. Onze sportieve activiteit met een educatief maatschappelijk verantwoorde insteek!

Plastic soep

Helpen jullie mee om de wereld weer een stukje schoner te krijgen? Dat zou mooi zijn! Om te bewijzen dat plezier prima samen gaat met een duurzame gedachte hebben we deze clinic in het leven geroepen. Ideaal voor klassen, scholen, maar ook zeker voor bedrijven en vriendengroepen. Meer info over de plastic soep.

De spelregels: 

We starten met een SUP introductie. Je deelt een sup met een mede leerling of collega. Iedereen krijgt een eigen peddel. Veel lol gegarandeerd!

Na 20 minuten oefenen gaan we met de SUP op stap voor een tocht van ongeveer een uur. 2 Personen per sup. Staand of zittend peddelen. Elke SUP krijgt een zak mee om het plastic in te verzamelen.

Na afloop wegen we al het verzamelde afval. We delen dit gewicht door het aantal deelnemers. Zo komen we tot een gemiddeld gewicht per deelnemer.

Per bedrijf, groep, school of zelfs individu wordt dit gemiddeld gewicht per deelnemer bijgehouden. Aan het einde van het seizoen kijken we dan wie of welk bedrijf/school per persoon het meeste plastic/vuil heeft verzameld.

Suppen in de winter

Locatie: In overleg te bepalen. Afhankelijk van te ruimen stuk. Dit kan zeker ook in de buurt van je bedrijf of school worden georganiseerd!

Materialen: SUP&peddel. Beschermend wetsuit, surfschoenen en handschoenen.

Kosten: Vraag een offerte aan. Kosten zijn afhankelijk van of je een school, bedrijf of vriendengroep bent en de locatie waar het georganiseerd gaat worden. Eventueel gaat in overleg een deel van de omzet naar een door jullie gekozen goed doel mbt duurzaamheid.

Duur: ongeveer 1,5 uur

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.