Prive windsurfles

Prive windsurfles

Wil jij prive windsurfles? Dat kan! Een windsurfles duurt 1,5 uur. Of je nu een absolute beginner bent, een gevorderde windsurfer die wat wil bijleren, of een herintreder. In een priveles leren wij jou gericht en persoonlijk (beter) windsurfen.

Prive windsurfles twiske

Kosten 65,- | 2 personen 100,- | 3 personen 130,-

Dagelijks op afspraak mogelijk. Prive windsurfles kan ivm ons drukke rooster in het hoofdseizoen van 1 juni tot 15 september maximaal 3 dagen van te voren in overleg worden gereserveerd.


Aanvullende informatie:

Wil jij prive windsurfles? Dat kan! Een windsurfles duurt 1,5 uur. Of je nu een absolute beginner bent, een gevorderde windsurfer die wat wil bijleren, of een herintreder. In een priveles leren wij jou gericht en persoonlijk (beter) windsurfen. We gaan in deze les wat dieper in op de achtergronden van het windsurfen en het materiaal. Prive lessen zijn in voor- en naseizoen in principe dagelijks mogelijk. Je kan een priveles met maximaal 3 personen reserveren. Wil je met een vriendengroep vanaf 4 personen een windsurfles? Dan boeken we voor jouw groep gewoon een standaard windsurfles in. (besloten groep)

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.