Prive windsurfles

Prive windsurfles

Prive windsurfles! Wij bieden voor volwassenen alleen nog prive windsurf lessen aan.

Binnen een uur gecontroleerd heen en weer windsurfen. Superlicht en modern materiaal met een op deze tijd en materialen aangepaste les methodiek maken dit mogelijk! Dit kan op afspraak het hele jaar door. Of je nu een absolute beginner bent, een gevorderde windsurfer die wat wil bijleren, of een herintreder. In een prive les leer je gericht en snel de basis van het windsurfen.

Prive windsurfles. Alleen of in een kleine vriendengroep van max 3 personen. Ben je met 4 tot 6 personen, dan kun je gewoon een reguliere windsurfles op een eigen gewenste dag/tijdstip boeken. Boven de 6 personen? Reserveer een besloten groep windsurfles.

Uiteraard zijn alle materialen inbegrepen. Alleen badkleding en zonnebrand meenemen

Prive windsurfles mogelijkheden:

Zowel voor jou alleen als voor je eigen groep!

Laagseizoen van 15 september tot 15 april

De perfecte periode voor een prive windsurfles. De drukke les periode zit erop. We hebben weer meer tijd voor privelessen. We geven deze lessen op basis van een afbel lijst. Als de voorspellingen goed zijn, dan nemen we contact op om te kijken of je kan. Voor de winter hebben we winter wetsuits, schoentjes, handschoenen en caps ter beschikking. Koud zul je het niet krijgen. We geven de lessen op een voor die dag geschikte locatie. Lessen gaan door vanaf 10 graden met droog weer.

Vervoer: Je kunt eventueel met ons meerijden met de bus. Of vanaf Oostzaan of we pikken je op vanaf NDSM pont in Amsterdam Noord. Wel zo gezellig en we kunnen onderweg meteen al wat uitleggen.

Duur: Reken op tussen de 2 en 4 uur totaaltijd afhankelijk van de door ons gekozen locatie. Les is ongeveer 1,5 uur.

Kosten: 65,- | 2 personen 100,- | 3 personen 130,-


Hoogseizoen 15 april tot 15 september

In deze periode zijn we druk met de groepslessen. Prive windsurfles mogelijkheden zijn beperkt mogelijk. Wil je in deze periode een prive windsurfles, neem dan even contact met ons op om te kijken of we ruimte hebben en een instructeur beschikbaar. Vooral doordeweeks in de ochtenden hebben we regelmatig ruimte voor een prive les. In de weekenden of vakanties is dit erg lastig. Een prive windsurfles kan in deze periode maximaal 3 dagen van te voren worden gereserveerd.

Duur: Prive windsurfles is 1,5 uur.

Kosten: 65,- | 2 personen 100,- | 3 personen 130,-


Aanvullende informatie:

Wil jij prive windsurfles? Dat kan! Een windsurfles duurt 1,5 uur. Of je nu een absolute beginner bent, een gevorderde windsurfer die wat wil bijleren, of een herintreder. In een priveles leren wij jou gericht en persoonlijk (beter) windsurfen. We gaan in deze les wat dieper in op de achtergronden van het windsurfen en het materiaal. Prive lessen zijn in voor- en naseizoen in principe dagelijks mogelijk. Je kan een priveles met maximaal 3 personen reserveren.


Met een vriendengroep van 4 tot 6 personen een windsurfles? Dan rekenen we 35,- per deelnemer.  Te reserveren op een eigen dag/tijdstip.

Met meer dan 6 personen? Dan boeken we voor jouw groep gewoon een besloten groep windsurfles in!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.