School sportdag

School sportdag Twiske

School sportdag twiske

Je leukste school sportdag boek je bij ons!

Jullie leukste en sportiefste schoolsportdag boek je bij ons. Of je nu komt met je klas of met je hele school. Heel veel scholen mogen wij elk jaar weer verwelkomen in het Twiske voor hun school sportdag! Wij hebben een capaciteit van rond de 200 deelnemers per dagdeel. Veel scholen komen al bij ons langs om het jaar af te sluiten, of om juist het jaar te starten. De laatste 2 weken voor de zomervakantie en de 1e 2 weken na de zomervakantie zijn zelfs compleet gereserveerd voor scholen. Diverse draaischema’s met tijden, activiteiten en groepen mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Teambuilding voor je school of klas!

Plezier en teambuilding in 1. Geen leukere manier om elkaar te leren kennen als op en rond het water met leuke sportieve activiteiten. Wil jij met je klas of school de basis leggen voor een topjaar met je/jullie groepen, dan ben je bij ons op het juiste adres. Binnen 1 dag/activiteit leggen we de basis voor een super jaar voor de klassen. Wees er vroeg bij om jullie sportdagen te reserveren! Natuurlijk zijn jullie ook in andere weken helemaal welkom, maar deze weken lopen vrij snel vol.

Prijzen: Vanaf 7,50 per deelnemer! Afhankelijk van aantal deelnemers en activiteiten. Vraag om een offerte op maat. 

Suppen met school op een eigen locatie!

Nieuw in 2023! We komen graag naar je toe! Voor scholen zijn we mobiel! We hebben een ruime bus en trailer zijn mobiel. Voor sup sportdagen/clinics vanaf 60 deelnemers zijn we mobiel en komen we graag naar je toe. Wel zelf voor een geschikte locatie en eventuele vergunningen/ontheffingen zorgen.


Onze School sportdag mogelijkheden:

Suppen met je school of klas:

Wij hebben meer dan 25 losse sups en 2×8 persoons megasups. We kunnen dus met groepen tot zeker 30 deelnemers per keer een sportieve suptour en clinic geven. Een erg mooie supronde van 45 minuten of een langere route van 1,5 uur! Minimaal 20 deelnemers | Maximaal 300

Sup Bootcamp  met je school of klas:

Een suptour/clinic van 45 minuten en een Bootcamp van 45 minuten. Totale duur incl wisselen van ongeveer 2 uur. Maximale capaciteit is 70 deelnemers per 1,5 uur. 35 sup en 35 bootcamp. Na 45 minuten wisselen van activiteit. Minimaal 30 deelnemers | Maximaal 300

School Sup huur:

Sups huren met je school of klas is bij ons alleen mogelijk onder begeleiding door CIOS en/of ALO docenten. Uit ervaring weten we dat professionele begeleiding bij jeugdgroepen altijd nodig is. Voor de veiligheid en om schade aan de materialen te voorkomen. Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor schoolgroepen en jeugd activiteiten.

Voorbeeld draaischema:

10:00-12:00 activiteiten groep 1 (25 tot 70 deelnemers)

  • 09:50 ontvangst groep 1 op activiteitenlocatie. Groep wordt opgesplitst in 2 teams.
  • 10:00 Team 1 gaat suppen/megasuppen | Team 2 gaat bootcampen. 
  • 10:45 pauze | wisselen
  • 11:05 Team 1 gaat bootcampen | Team 2 suppen/megasuppen.
  • 11:50 Afronden activiteiten groep 1
  • 12:00 Iedereen heeft activiteiten locatie verlaten | Wij maken schoon en bereiden volgende groep voor. 

12:30-14:30 activiteiten groep 2 (25 tot 70 deelnemers)

  • 12:20 ontvangst groep 2 op activiteitenlocatie
  • Etc etc etc

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of zet jullie eigen sportdag nu alvast in optie!

Het weer:

We hebben helaas het weer niet in de hand. Ook bij minder weer gaan de activiteiten door. We hebben bij slecht weer warme wetsuits beschikbaar. Eventueel passen we het programma een beetje aan. Doelstelling voor ons is dat iedereen een leuke sportieve dag heeft en op het einde weer veilig en met een glimlach op het gezicht naar huis gaat! Wij zijn erg flexibel en vrij creatief. Wij proberen ons aan het programma te houden, maar passen deze in overleg net zo makkelijk aan. Alleen bij storm of onweer zullen wij annuleren. Regen is geen probleem….

Reacties zijn gesloten.