School sportdag

School sportdag Twiske

School sportdag twiske

Je leukste school sportdag boek je bij ons!

Heel veel scholen mogen wij elk jaar weer verwelkomen in het Twiske voor hun school sportdag! Of je nu met je klas of hele school komt, wij weten zeker dat wij de leukste school sportdagen organiseren. Heel veel scholen komen al bij ons langs om het jaar af te sluiten, of om juist het jaar te starten. Plezier en teambuilding in 1. Geen leukere manier om elkaar te leren kennen als op en rond het water met leuke sportieve activiteiten. Wil jij met je klas of school de basis leggen voor een topjaar met je/jullie groepen, dan ben je bij ons op het juiste adres. De doordeweekse dagen 2 weken voor de zomervakantie en de 2 weken na de zomervakantie zijn in zijn geheel gereserveerd voor scholen. Wees er vroeg bij om jullie sportdagen te reserveren! Natuurlijk zijn jullie ook in andere weken helemaal welkom, maar deze weken lopen vrij snel vol.


Onze School sportdag mogelijkheden:

Sup tour en Clinic:

Wij hebben meer dan 25 losse sups en 2×8 persoons megasups. We kunnen dus met groepen van meer dan 40 deelnemers per keer een sportieve suptour en clinic geven. Een erg mooie supronde van 45 minuten of een langere route van 1,5 uur! Minimaal 20 deelnemers

Sup Bootcamp:

Een suptour/clinic van 45 minuten en een Bootcamp van 45 minuten. Totale duur incl wisselen van ongeveer 2 uur. Maximale capaciteit is 70 deelnemers per 2 uur. 35 sup en 35 bootcamp. Na 45 minuten wisselen van activiteit. Minimaal 30 deelnemers

School Sup huur:

Huur met je school of klas onze sups en megasups en organiseer jullie eigen sportdag. Of zet het suppen in als onderdeel van meerdere activiteiten. Let op. Dit is niet mogelijk in de laatste en de eerste 2 weken voor en na de zomervakantie ivm met de vele andere school sportdagen waarbij we al het sup materiaal nodig is. Minimum 10 sups en 1x 8 persoons megasup.

Voorbeeld draaischema:

10:00-12:00 activiteiten groep 1 (25 tot 70 deelnemers)

  • 09:50 ontvangst groep 1 op activiteitenlocatie. Groep wordt opgesplitst in 2 teams.
  • 10:00 Team 1 gaat suppen/megasuppen | Team 2 gaat bootcampen. 
  • 10:45 pauze | wisselen
  • 11:05 Team 1 gaat bootcampen | Team 2 suppen/megasuppen.
  • 11:50 Afronden activiteiten groep 1
  • 12:00 Iedereen heeft activiteiten locatie verlaten | Wij maken schoon en bereiden volgende groep voor. 

12:30-14:30 activiteiten groep 2 (25 tot 70 deelnemers)

  • 12:20 ontvangst groep 2 op activiteitenlocatie
  • Etc etc etc

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Het weer:

We hebben helaas het weer niet in de hand. Ook bij minder weer gaan de activiteiten door. We hebben bij slecht weer warme wetsuit. Eventueel passen we het programma een beetje aan. Doelstelling voor ons is dat iedereen een leuke dag heeft en op het einde weer veilig en met een glimlach op het gezicht naar huis gaat! Wij zijn erg flexibel en vrij creatief. Wij proberen ons aan het programma te houden, maar passen deze in overleg net zo makkelijk aan. Alleen bij storm of onweer zullen wij annuleren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.