School Sup Bootcamp

School Sup Bootcamp

suppen met een groep

School Sup Bootcamp.

De sportieve school sup bootcamp watersportdag voor scholen. Een zeer leuke sup clinic met een korte tour begeleid door onze instructeurs. Bootcamp wordt georganiseerd door onze partners van SAMEN-FIT. Zij hebben zeer veel ervaring met het geven van bootcamp trainingen aan o.a. jeugd groepen en jeugdsportclubs. Voor het suppen kunnen we zowel de gewone sups als de megasups inzetten. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Een programma van in totaal 2 uur per groep van tussen de 25 en 70 deelnemers. Groep wordt opgesplitst in 2 teams van tussen de 12 en 35 deelnemers per team.

  • Team 1 gaat 45 minuten suppen/megasuppen.
  • Team 2 gaat 45 min bootcampen
  • Tussen de activiteiten zit een korte pauze om alle materialen weer in orde te maken voor het volgende team.┬áNa deze pauze gaat team 1 bootcampen en team 2 suppen.

Kosten: 17,50 euro per deelnemer. Minimaal 25 deelnemers

Let op! Deze school watersportdag is zeer populair bij diverse scholengemeenschappen. Liefst zo vroeg als mogelijk in het jaar de data reserveren om teleurstelling te voorkomen. Vooral als er de intentie is om opeenvolgende dagen te reserveren. Willen jullie met je school in juni of augustus/september langskomen, vraag dan zo vroeg als mogelijk jullie offerte aan!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.