Sportieve reizen

Sportieve reizen

Surf vakantie

Nieuw in 2019! Vanaf 2019 zullen wij verschillende sportieve reizen en short trips organiseren. Eendaagse activiteiten, weekend trips en meerdaagse reizen. Windsurfen, mountainbiken, wielrennen, golfsurfen, stand up paddle, ski of snowboard.

Wij richten ons op kleine groepen van 3 tot 10 personen. Geen strak georganiseerde vakantie, maar een avontuurlijke trip gericht op het sporten. Vooral ook last minute trips!

Let’s Go!

Gedurende ons activiteiten laagseizoen in Nederland organiseren wij regelmatig last minute short trips. Midweek golfsurfen in Frankrijk als de golfvoorspellingen goed zijn. Een dag skiën of snowboarden in Sauerland of de Ardennen. Een lang weekend of midweek de sneeuw in naar de alpen. Een weekend cols beklimmen in de bergen. Een weekend suppen op de mooiste suplocaties.

Vervoer

De trips zijn op basis van eigen vervoer. Uiteraard proberen we te carpoolen. Voor kleinere groepen rijden we met onze eigen bus. Wij proberen onze footprint beperkt te houden. Wij zullen geen vliegreizen/tickets aanbieden. Binnen Europa doen we alles over de weg.

Kosten

Dit is geheel afhankelijk van de sportieve reis en de locatie. Per reis/trip zullen we de kosten vermelden en wat je voor dit bedrag kunt verwachten.

Aansluiten en op de hoogte worden gehouden?

Stuur ons een email met omschrijving ‘sportieve reis’. We houden je dan via de email op de hoogte van de aankomende trips. Of meld je aan op onze facebook pagina. Hier zullen we altijd een nieuwe trip op posten. Vanaf 3 deelnemers gaat de trip door.

Verzekering

Zorg zelf voor een goede reisverzekering waarbij sportieve activiteiten zijn gedekt! Zorg ook voor een annuleringsverzekering. Alle activiteiten zijn op eigen risico. We geven geen les. Schat je eigen nivo goed in en trek je eigen grenzen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.