Sup Bootcamp

Sup Bootcamp Twiske Oostzaan

Sup Bootcamp

Regelmatig organiseren wij samen met SAMEN-FIT een Sup Bootcamp! SAMEN-FIT is een professionele bootcamp groep. Wij combineren SUP en surf training met bootcamp trainingen. Sporten op het land en in en op het water! Afzien en plezier gegarandeerd.

Wat is een sup bootcamp?

Dit is een combinatie tussen een bootcamp en een SUP of Surf training. Kracht, explosiviteit en duurvermogen komen hierin samen. De bootcamp activiteiten vinden plaats op het land. De sup activiteiten uiteraard op het water, maar ook erin. Voor jou groep is dit misschien wel de leukste sportieve activiteit! Iedereen kan namelijk op zijn eigen nivo meedoen.

Sup Bootcamp voor jou

Wil je alleen of samen met een paar vrienden/vriendinnen of familie aansluiten, dan ben je helemaal welkom! Wil je op de hoogte worden gehouden of jezelf aanmelden? Dit kan via de website van SAMEN-FIT. Of meld je aan bij onze facebook pagina om op de hoogte te worden gehouden. Let op, aantal plekken is beperkt tot maximaal 28 deelnemers. Wees er dus snel bij als er weer eentje langskomt!

Sup Bootcamp voor groepen

Sportief met je werk, afdeling, sportteam of bijvoorbeeld je vriendengroep! Ons Sup Bootcamp is ook te boeken voor je groep vanaf 12 personen. Wil je met 50 personen of nog meer aansluiten? Ook geen probleem. We kunnen het voor je hele bedrijf organiseren! Eventueel aangevuld met een afsluitende lunch, BBQ of diner (vanaf 20 personen mogelijk, onder de 20 personen a’la carte).

Duur: minimaal 1 uur

Kosten: vanaf 20,- p.p.

Alle materialen en sup en bootcamp instructeurs zijn inbegrepen.

Sup Bootcamp Samen Fit

Meer informatie? Neem gerust contact met ons of Samen-Fit op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen graag een offerte op maat uit.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.