Supclinic & Sup Bootcamp Twiske

Supclinic & Sup Bootcamp Twiske

De sportieve supclinic & Sup bootcamp Twiske. De perfecte teamclinic voor scholen en bedrijven/teams. Samenwerken en samen sporten in een ontspannen omgeving. Super als teambuilding activiteit, om je jaar af te sluiten, of als introductie activiteit in de start van het jaar. Een ontzettend leuke activiteit om elkaar op een ontspannen sportieve manier beter te leren kennen.

Een zeer leuke sup clinic met een korte tour begeleid door onze instructeurs. Bootcamp wordt op het grasveld georganiseerd door onze partners van SAMEN-FIT. Zij hebben zeer veel ervaring met het geven van bootcamp trainingen aan o.a. sportteams, bedrijven, jeugd groepen en jeugdsportclubs. Voor het suppen kunnen we zowel de gewone sups als de megasups inzetten. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Een programma van in totaal 2 uur per groep. Groep wordt opgesplitst in 2 teams. Voor scholen/klassen hanteren we een minimum van 20 deelnemers. Voor bedrijven en andere groepen een minimum van 14 personen

 • Team 1 gaat 45 minuten suppen/megasuppen.
 • Team 2 gaat 45 min bootcampen
 • Tussen de activiteiten zit een korte pauze om alle materialen weer in orde te maken voor het volgende team. Na deze pauze gaat team 1 bootcampen en team 2 suppen.

Kosten jeugd en school groepen p.p.: (gereduceerd tarief)

 • 15 t/m 20 deelnemers 25,00
 • 21 t/m 25 deelnemers 22,50
 • 26 t/m 30 deelnemers 19,50
 • Met meerderde klasssen aansluiten? Dat kan! Tot 120 deelnemers per dagdeel. Informeer en vraag vrijblijvend offerte aan. Zeer scherpe prijzen bij grote groepen.

Kosten bedrijven en volwassenen groepen p.p.:

 • Onder de 14 deelnemers niet mogelijk. (Sup intro en tour of Water Bootcamp wel mogelijk!)
 • 14 t/m 30 deelnemers 35,-
 • Boven de 30 deelnemers 32,50 
 • Max 35 deelnemers per 1,5 uur

Let op! Deze watersport activiteit is zeer populair bij diverse scholen en scholen gemeenschappen. Liefst zo vroeg als mogelijk in het jaar de data reserveren om teleurstelling te voorkomen. Vooral als er de intentie is om opeenvolgende dagen te reserveren. Willen jullie met je school in juni/juli of augustus/september langskomen, vraag dan zo vroeg als mogelijk jullie offerte aan!

Ben je met een echt sportieve groep en wil je een nog zwaardere teambuilding activiteit? Kijk dan op onze Water Bootcamp pagina voor meer informatie! Challenge je team!

Bereikbaarheid:

Onze activiteiten vinden plaats in het Twiske. Het Twiske ligt ontzettend centraal en precies midden in de driehoek tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend. Wij zijn op de fiets vanuit deze gemeentes prima via veilige fietsroutes te bereiken. 35 minuten vanaf centrum Purmerend. 20 minuten vanaf NDSM pont Amsterdam-Noord. 20 minuten vanuit centrum Zaandam. Meer dan voldoende parkeer gelegenheid voor auto’s en touringcars.