Sup Challenge 20 april

Sup lente challenge 20 april! Rondje Twiske….. 

Wat een weersvoorspellingen. Dit kunnen we niet laten lopen! Sluit jij aan? 

Zaterdagochtend 20 april organiseren wij een sup challenge met een sportief karakter. Sup op je eigen tempo via de Ringvaart om het Twiske heen. We starten met zijn allen. Maar je bepaald je eigen tempo. Het is geen wedstrijd, maar je mag het zeker als training/wedstrijd benaderen. Mag, moet niet. Je mag ook rustig suppen en van de omgeving genieten. De weg kwijtraken kan niet! 

Een leuke en mooie ronde van ongeveer 11 km. Iedereen met een gezonde conditie, (een beetje) sup ervaring en wat doorzettingsvermogen kan hierbij aansluiten. Reken op tussen de 1,5 en 3,5 uur suppen. 

Kosten:
Incl sup/peddel/wetsuit/booties 17,50 per deelnemer. Wil je met je eigen board/materiaal aansluiten dan kan dat ook. Dan rekenen wij 5,-. Wij hebben max 12 supsets beschikbaar. Wil je het samen met je vrienden/vriendinnen doen op een megasup? Dat kan ook! Geef dit dan aan. 

Waar en hoe laat?
We starten om exact 08:30 vanaf de ringvaart in Oostzaan. We sturen de exacte startlocatie als je bent aangemeld. Aanmelden kan via info@surfandbike.com of app even naar 06-20679152.

Weersvoorspelling zaterdag 20 april:

Top sup weer met weinig wind en veel zon en rond de 20 graden

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.