SUP Challenge

Welkom deelnemers! Leuk dat je meedoet aan de sup challenge. Ik neem aan dat je op de hoogte bent van het concept. Zo niet, kan je altijd nog even hier kijken : Sup Challenge Twiske

We verzamelen om 08:45 bij ‘de punt’ op de rietschoot in Oostzaan. Dit ligt in Oostzaan zelf aan de ringvaart. Let op, het zuideinde is vanaf de hoofdkruising voor autoverkeer afgesloten. Kom je met de auto vanaf de A8, dan is er een omleiding via ‘de dors’, kerkstraat, zuideinde. (staat aangegeven)

Rij je uiteindelijk op het zuideinde in zuidelijke richting ga dan vlak voordat de weg versmalt met een wegafzetting linksaf de lisweg op. Rij langs ‘ De Lishof’ Sla bij de basisschool rechtsaf. Volg de weg met de drempels (zit ene knik in naar links) en rij deze helemaal uit naar het einde. Dan rechtsaf.


Kleding advies:

Het wordt heerlijk sup weer! Advies is om wel een wetsuit aan te doen. Al doe je hem tot op de heupen. Mocht je onverhoopt toch in het water vallen. kan je hem, om warm te worden, helemaal aantrekken. Als je er zeker van bent dat je er niet invalt volstaat sportieve kleding. Zelfs korte broek met een t-shirt en windjack zal je lekker warm houden. Surfschoentjes krijg je natuurlijk van ons als je die niet hebt. Evenals een wetsuit.

Wat mee te nemen:

Een kleine rugzak of camelback. Voldoende drinken, Waterfles/bidon, zonnebrand, petje tegen een zonnesteek, energiebar, Je opgeladen telefoon in een waterdicht hoesje of afsluitbare boterhamzak.

Tip… Het is leuk om bijvoorbeeld met de sport app Strava je tour vast te leggen!

Veiligheid:

Deelname is op eigen risico. Je supt op je eigen tempo. Mocht je jezelf alleen via de email hebben aangemeld, stuur ons dan nog even een app met je telefoonnummer (06-20679152). Morgenochtend maken we een groep aan van alle deelnemers. Je ontvangt dan een uitnodiging via de whatsapp om je locatie met ons te delen (druk op de paperclip bij whatsapp). Wij kunnen dan online zien waar je zit op de ronde. Mocht er een incident zijn waar je hulp bij nodig hebt, dan kunnen wij precies zien waar je zit. Na afloop wordt de lijst weer gewist.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.