SUP clinic eigen groep

Sup clinic eigen groep

sup tour stand up paddle twiske

Sup clinic Twiske met je eigen groep!

Voor groepen van 6 tot 35 personen bieden wij het hele jaar door 2 sup clinic en tour mogelijkheden binnen het Twiske:

  1. Sup les en tour met begeleiding
  2. Sup clinic en tour zonder begeleiding met instructie.

We hebben een ontzettend mooie supronde van ongeveer 4 km door het zuidelijk deel van het Twiske. Beschut tegen wind, geen ander vaarverkeer. 100% natuur. Smalle kringelende sloten en vaarten, overhangende bomen. Bukken voor de boeren bruggen. Deze ronde is voor iedereen vanaf een jaar of 12 zelfstandig te doen!

sup schoolsportdag


Sup les en tour met begeleiding

Binnen het Twiske organiseren wij voor groepen vanaf 6 personen op afspraak een sup les en techniek training op het mooie twiske.

We starten met een korte instructie op het land. Al vrij snel gaan jullie het water op met de instructeur en gaan we verschillende sup technieken oefenen. De juiste peddel techniek, balans oefeningen en draai technieken. We doen dit op het water. Ondertussen maken we met de groep een leuke en mooie tocht. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud weer (tussen de 8 en 17 graden) zijn warme zomer of winter wetsuits inbegrepen.

Kosten p.p. :

  • 6 t/m 10 deelnemers: 35,00
  • 11 t/m 16 deelnemers 32,50
  • Boven de 16 personen 30,00

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur tot max 2 uur. Het hele jaar door!


Sup tour zonder begeleiding met korte instructie

Wil je met je eigen groep van 6 tot 35 personen zelfstandig een mooie supronde maken op je eigen tempo? Dat kan! We hebben hiervoor een supermooie sup route van ongeveer 4 km. Duur is ongeveer 1,5 tot max 2 uur. Jullie krijgen van ons vooraf een korte sup peddel instructie op het land. Vervolgens ga je gaat met je eigen groep een mooie route suppen. Deze leggen we aan je uit. Peddel en ontdek! Dit is een veilige sup route en voor iedereen vanaf een jaar of 12* zelfstandig te doen. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud/fris weer ook wetsuits.

Je start de sup tour met een korte instructie zodat jullie de basis techniek van het suppen voor jullie tocht onder de knie hebben. Na ongeveer 10 minuten gaan jullie vervolgens zelfstandig op pad om het mooie twiske te ontdekken.

Kosten p.p. :

  • 6 t/m 10 deelnemers 25,00
  • 11 t/m 16 deelnemers 22,50
  • Boven de 16 deelnemers 20,00

Eigen langere tocht? Informeer naar de mogelijkheden!

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Het hele jaar door!

Opmerking: Zijn jullie met meer dan 20 deelnemers, dan kunnen we eventueel ook de 7/8 persoons XL megasups inzetten. Dan kunnen jullie met 35 personen tegelijk deze ontzettend mooie supronde suppen.

Reserveren:

Een suptour/clinic met je eigen groep vanaf 6 deelnemers kan bij ons van te voren op een eigen gewenste dag via de email worden gereserveerd.

Ben je met minder dan 6 deelnemers, dan is het een mogelijkheid om zelf sups te huren. Dat kan vanaf 2 tot 5 personen vanaf 5 dagen voorafgaand aan jullie gewenste datum. Verder vooruit reserveren is bij ons niet mogelijk. Bekijk hier onze losse Supverhuur mogelijkheden. Of bekijk de mogelijkheden voor een Prive Suples.

Kleding advies:

Sportieve kleding welke nat mag worden volstaat in de periode van 15 mei tot 15 september. Wetsuit is dan vaak al te warm. Bij temperaturen onder de 17 graden wordt een wetsuit/shorty ter beschikking gesteld.

Deelnemers 12 jaar of jonger: 

Jeugd van boven de 12 kan prima aansluiten bij de sup tours. Jeugd onder de 12 jaar kan eventueel met zijn tweetjes op de sup, of erop bij een ouder/begeleider. Mogelijk dat jullie ivm de wind/weer een ander route advies krijgen aangepast aan de jeugd. Sup activiteit wordt aangepast aan de ‘minst’ goede supper.

Veiligheid en fitheid:

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B en goed kunnen zwemmen. Tevens moet je in staat zijn om na het vallen zelfstandig weer op de sup te kunnen komen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.