Sup clinic en tour Twiske

Sup clinic twiske

Sup clinic Twiske met je eigen groep!

Voor groepen van 6 tot 35 personen bieden wij het hele jaar door 2 sup clinic en tour mogelijkheden binnen het Twiske:

  1. Sup clinic en tour met begeleiding
  2. Sup tour zonder begeleiding met korte instructie.

Sup met je groep de mooiste natuur suproutes van misschien wel heel Nederland! We hebben een ontzettend mooie sup ronde (in de top tien mooiste suproutes van Nederland!) van ongeveer 4 km door het zuidelijk deel van het Twiske. Starten vanaf Parkeerplaats P2. Beschut tegen wind, geen ander vaarverkeer. 100% natuur. Het Twiske is toegewezen als natura 2000 gebied. Smalle kringelende sloten en vaarten, overhangende bomen. Bukken voor de boeren bruggen. Prima beschut ook bij mindere weersomstandigheden. Deze ronde is voor iedereen vanaf een jaar of 12 zelfstandig te doen. *Jeugd onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.


Sup tour met begeleiding

We starten met een korte instructie op het land. Al vrij snel gaan jullie het water op met de instructeur en gaan we verschillende sup technieken oefenen. De juiste peddel techniek, balans oefeningen en draai technieken. We doen dit op het water. Ondertussen maken we met de groep een leuke en mooie tocht. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud weer (tussen de 8 en 17 graden) zijn warme zomer of winter wetsuits inbegrepen. Er gaat een gids/trainer van ons mee.

Kosten p.p. :

  • 6 t/m 10 deelnemers: 35,00
  • 11 t/m 16 deelnemers 32,50
  • Boven de 16 personen 30,00
  • Jeugd en sportgroepen onder de 18 jaar 10,- korting. Max 2 volwassen begeleiders krijgen ook deze korting

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur tot max 2 uur. Het hele jaar door!

Sup tour zonder begeleiding

Jullie krijgen van ons vooraf een korte sup instructie op het land en in het water zodat je goed voorbereid met je eigen groep een mooie route gaat suppen. Deze leggen we aan je uit en is eenvoudig te volgen. Peddel en ontdek! Dit is een veilige sup route en voor iedereen vanaf een jaar of 12* zelfstandig te doen. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud/fris weer ook wetsuits. Er gaat geen gids/trainer van ons mee. Jullie suppen de route zelfstandig.

Kosten p.p. :

  • 6 t/m 10 deelnemers 25,00
  • 11 t/m 16 deelnemers 22,50
  • Boven de 16 deelnemers 20,00
  • Jeugd en sportgroepen onder de 18 jaar 5,- korting. Max 2 volwassen begeleiders krijgen ook deze korting

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur tot max 2 uur. Het hele jaar door!


Sup clinic en tour met je eigen klas of hele school?

Dat kan! We hebben een speciaal sup programma voor scholen met op schoolgroepen aangepaste prijzen! Check onze schoolsup pagina hier……..


Reserveren:

Een suptour/clinic met je eigen groep vanaf 6 deelnemers kan bij ons op een eigen gewenste dag via de email of online worden gereserveerd.

Ben je met minder dan 6 deelnemers?

Bekijk hier onze losse Sup verhuur mogelijkheden. Of bekijk de mogelijkheden voor een sup introductie les. Deze is mogelijk als (prive)les voor 1 persoon tot een kleine besloten groep van 5 personen.

Kleding advies:

Sportieve kleding welke nat mag worden volstaat in de periode van 15 mei tot 15 september. Wetsuit is dan vaak al te warm. Bij temperaturen onder de 17 graden wordt een wetsuit/shorty ter beschikking gesteld.

Deelnemers 12 jaar of jonger*: 

Jeugd deelnemers van boven de 12 kunnen prima zelfstandig suppen. Jeugd onder de 12 jaar kan eventueel met zijn tweetjes op de sup, of erop bij een ouder/begeleider. Mogelijk dat jullie ivm de wind/weer een ander route advies krijgen. Sup activiteit wordt aangepast aan de ‘minst’ goede supper. Kiezen jullie voor een sup tour zonder begeleiding van onze kant? Jeugd onder de 16 jaar moet dan worden begeleidt door een volwassen ouder/begeleider.

Veiligheid en fitheid:

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B en goed kunnen zwemmen. Tevens moet je in staat zijn om na het vallen zelfstandig weer op de sup te kunnen komen.

Het weer:

Natuurlijk gaan we ervan uit dat het mooi weer is, maar het blijft nederland. Ook bij minder weer gaat het suppen gewoon door. Wetsuits (hebben wij ter beschikking) of sportkleding welke nat mogen worden volstaan. Alleen bij gevaarlijk weer zullen wij annuleren. Regen en wind is bij ons geen reden tot annuleren. En… Ook bij minder weer is het een feestje om op het water te staan en te suppen. Dat garanderen wij. 🙂

Opmerking: Zijn jullie met meer dan 20 deelnemers, dan zetten wij ook de 7/8 persoons XL megasups in. Dan kunnen jullie met 35 personen tegelijk deze ontzettend mooie sup ronde suppen. Eventueel halverwege wisselen tussen de sups en megasups. Eigen langere tocht? Informeer naar de mogelijkheden!