SUP clinic eigen groep

Sup clinic eigen groep

sup tour stand up paddle twiske

Sup clinic Twiske met je eigen groep!

Voor groepen van 6 tot 16 personen bieden wij het hele jaar door 2 sup clinic mogelijkheden binnen het Twiske:

  1. Sup les en techniek training met begeleiding
  2. Sup clinic en tour zonder begeleiding met instructie.

Suples en techniek training

Binnen het Twiske organiseren wij voor groepen vanaf 6 personen op afspraak een sup les en techniek training op het mooie twiske. Totale duur is 1,5 uur.

We starten met een korte instructie op het land. Al vrij snel gaan jullie het water op met de instructeur en gaan we verschillende sup technieken oefenen. De juiste peddel techniek, balans oefeningen en draai technieken. We doen dit op het water. Ondertussen maken we met de groep een leuke en mooie tocht. Alle materialen zijn inbegrepen.

De suples en techniek training is vooraf te reserveren

Kosten p.p. : 6 t/m 10 deelnemers: 35,- | 11 t/m 16 deelnemers 30,-

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Duur 1,5 uur. Het hele jaar door!


Sup tour zonder begeleiding met korte instructie

Wil je met je eigen groep van 6 tot 15 personen een mooie sup ronde maken op je eigen tempo? Dat kan! We hebben hiervoor een supermooie sup route van ongeveer 4 km. Duur is ongeveer 1,5 uur. Jullie krijgen van ons vooraf een korte sup peddel instructie op het land. Vervolgens ga je gaat met je eigen groep een mooie route suppen. Deze leggen we aan je uit. Peddel en ontdek! Dit is een veilige sup route en voor iedereen vanaf een jaar of 12* zelfstandig te doen. Alle materialen zijn inbegrepen. Bij koud/fris weer ook wetsuits.

Je start de sup tour met een korte instructie zodat jullie de basis techniek van het suppen voor jullie tocht onder de knie hebben. Na ongeveer 10 minuten gaan jullie vervolgens zelfstandig op pad om het mooie twiske te ontdekken.

De sup tour zonder begeleiding met instructie is vooraf te reserveren.

Kosten p.p. : 6 t/m 10 deelnemers 25,00 | 11 t/m 16 deelnemers 22,50

Eigen langere tocht? Informeer naar de mogelijkheden!

Wanneer: Op eigen gewenste dag en tijdstip te reserveren. Het hele jaar door!

Opmerking: Zijn jullie met meer dan 16 deelnemers, dan kunnen we eventueel ook de 7 persoons XL megasups inzetten. Zou zouden jullie met 30 personen tegelijk onderweg kunnen en halverwege kunnen wisselen.


Reserveren:

Een suptour/clinic met je eigen groep vanaf 6 deelnemers kan bij ons van te voren op een eigen gewenste dag via de email worden gereserveerd.

Ben je met minder dan 6 deelnemers, dan is het een mogelijkheid om zelf sups te huren. Dat kan vanaf 2 tot 5 personen vanaf 5 dagen voorafgaand aan jullie gewenste datum. Verder vooruit reserveren is bij ons niet mogelijk. Bekijk hier onze losse Supverhuur mogelijkheden. Of bekijk de mogelijkheden voor een Prive Suples.

Kleding advies:

Sportieve kleding welke nat mag worden volstaat in de periode van 15 mei tot 15 september. Wetsuit is dan vaak al te warm. Bij temperaturen onder de 17 graden wordt een wetsuit/shorty ter beschikking gesteld.

Deelnemers 12 jaar of jonger: 

Jeugd van boven de 12 kan prima aansluiten bij de sup tours. Jeugd onder de 12 jaar kan eventueel met zijn tweetjes op de sup, of erop bij een ouder/begeleider. Mogelijk dat jullie ivm de wind/weer een ander route advies krijgen aangepast aan de jeugd. Sup activiteit wordt aangepast aan de ‘minst’ goede supper.

Veiligheid en fitheid:

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B en goed kunnen zwemmen. Tevens moet je in staat zijn om na het vallen zelfstandig weer op de sup te kunnen komen. Dit vereist enige fitheid. Voor vertrek wordt dit ook door alle deelnemers geoefend/getoetst. Pas daarna kun je voor de tocht vertrekken of wordt de tocht aangepast aan de deelnemer met de meeste moeite.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.