Sup en Windsurf verhuur Twiske

Starboard windsurf/sup met compact zeilset 5,5, in rugzak

Verhuur Sup en Windsurf Twiske

Meer info Sup verhuur

Huur een sup! Vertrek voor een mooie tocht door het twiske en of oostzanerveld vanaf de dromerstraat in Oostzaan. Of huur een set voor een weekend, midweek of week! Afhalen of vanaf 2 sets thuis geleverd.

Inspiratie nodig voor een mooie suptour? Bekijk hier een aantal voorbeeld suproutes.

Meer info windsurf verhuur

Huur een set voor een weekend, midweek of week! Afhalen of vanaf 2 sets thuis geleverd. Een windsurf set bestaat uit een inflatable Windsurfsup van Starboard (kunnen goed planeren) incl pomp, Starboard compact zeilset 5,5 en eventueel een Irig inflatable zeil in S/M/L. S voor de jongste jeugd van 5 tot 9, M vanaf 9 tot 14 jaar en dames, L Dames en Heren.

Veiligheid & Covid-19 

Suppen en windsurfen zijn individuele sporten, waarbij je ook samen met een partner ieder op een eigen board meer dan de veilige 1,5 meter afstand van elkaar houdt. Zijn ook uitermate veilige sporten met een zeer geringe kans op letsel. Niet meer dan het risco op letsel in een gewone thuis situatie. De situatie rondom corona bekijken we van dag tot dag, dus ook de verhuur mogelijkheid. Ga je met een ander het water op? Houdt afstand van elkaar. Minimaal 1,5 meter en voorkom elk fysiek contact. 

Locatie via what’s app delen!

Ga ja alleen suppen, deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende. Deze kan je dan live volgen. Huur je bij ons een supset en vertrek je vanaf de dromerstraat, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online ‘on the go’ tips geven!  

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.