SUP tour & training

SUP tour & training

Sup tour & training |  Met de SUP sporten en genieten in de natuur en op het water!

Omschrijving:  Iedereen vanaf 12 jaar met een gezonde conditie kan hierbij aansluiten. Nog nooit op een sup gestaan? Dan starten we met een korte instructie. Tijdens het suppen geven we uiteraard ook sup tips en advies. Binnen 15 minuten peddel jij met ons mee. Sportief en gezellig met elkaar suppen staat voorop. Verschil met ‘samen suppen’ (in de ochtenden) is de duur en het wat meer avontuurlijke karakter. We proberen graag nieuwe routes! We letten op de woensdag en vrijdagavond iets minder op de tijd, maar proberen terug te zijn voor de zon ondergaat…..

Kosten: 15,- p.p.  incl sup en peddel | huur wetsuit (indien nodig) 5,- p.p.

Wanneer: Woensdag- en Vrijdagavond 19:00 (verzamelen om 18:45)

Duur: Tussen de 1,5 en 2 uur.

Locatie: Voor de afwisseling kiezen we elke keer andere startplaats rond of in het twiske. Deze geven we vooraf aan je door. Graag 15 minuten van te voren aanwezig ivm materiaal en omkleden.

Kleding advies: Heb je al vaker op de sup gestaan, dan volstaat sportieve kleding en (sport)schoenen welke nat mogen worden. Eventueel een dun windjack. Is het je eerste keer of ben je onzeker op de sup, dan adviseren wij om een wetsuit aan te doen. Deze is eventueel los bij te huren (5,-).

Aanmelden:

  • Stuur een WhatsApp met de activiteit, gewenste datum, tijdstip, naam, leeftijd en ervaring naar 06-20679152. Hebben wij meteen je nummer en houden we je op de hoogte van de exacte startlocatie.

Aanvullende informatie:

  • We verzamelen op een afgesproken plek binnen Oostzaan/Twiske. Deze geven we aan je door op de dag zelf.
  • Suppen gaat door als wij de avond voorafgaand minimaal 3 aanmeldingen hebben staan. Graag dus uiterlijk de dag vooraf voor 18:00 opgeven als je wilt aansluiten.
  • Wil je last-minute op de avond zelf aansluiten, probeer dan om 17:00 nog even contact met ons op te nemen of het nog mogelijk is. Nemen wij niet meer op, dan zijn wij ‘helaas’ al bezig met de voorbereidingen.

*Tijdens de zomervakantie hebben wij geen sup tour & training op de woensdag en vrijdagavond.

sup intro & tour

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.