Suppen

Samen Suppen

Suppen in de winter

Samen Suppen!

Elke woensdag- en vrijdagochtend om 09:30 samen suppen!

Zin om ook met ons te komen suppen? Iedereen vanaf 12 jaar met minimaal zwemdiploma B kan aansluiten. Je krijgt een eigen supboard en peddel. Heb je nog nooit op de sup gestaan, dan starten we met een korte ‘on the go’ instructie. Gezellig met zijn allen suppen en sportief bezig zijn staat voorop. Een kwartier van te voren aanwezig ivm eventuele wetsuits en schoentjes bij frisser weer. We proberen elke keer te starten vanaf een andere locatie om regelmatig een andere route te suppen en te ontdekken.

Wanneer: Woensdag en Vrijdag 09:30

Duur: 1 uur

Kosten: 12,50,- | huur wetsuit (indien nodig) 5,- p.p. 

Kleding advies: Heb je al vaker op de sup gestaan, dan volstaat sportieve kleding en (sport)schoenen welke nat mogen worden. Eventueel een dun windjack. Is het je eerste keer of ben je onzeker op de sup, dan adviseren wij om een wetsuit aan te doen. Deze is eventueel los bij te huren (5,-).

Aanmelden:

  • Stuur een WhatsApp met de activiteit, gewenste datum, tijdstip, naam, leeftijd en ervaring naar 06-20679152. Hebben wij meteen je nummer en houden we je op de hoogte van de exacte startlocatie.

Aanvullende informatie:

  • We verzamelen op een vooraf afgesproken plek binnen Oostzaan/Twiske. Deze geven we aan je door op de dag zelf.
  • Suppen gaat door als wij de avond voorafgaand minimaal 3 aanmeldingen hebben staan. Graag dus uiterlijk de dag vooraf voor 18:00 opgeven als je wilt aansluiten.
  • Wil je last-minute op de ochtend zelf aansluiten, probeer dan om 08:45 nog even contact met ons op te nemen of het nog mogelijk is. Nemen wij niet meer op, dan zijn wij ‘helaas’ al bezig met de voorbereidingen.

* Tijdens de zomervakantie hebben wij geen samen suppen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.