Sup routes Twiske Waterland

Sup routes Twiske Waterland

Sup routes door het Twiske en Waterland. Oneindige sup mogelijkheden. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van mogelijke sup routes van 4 tot 18 km.  Natuurlijk kun je de diverse routes aan elkaar koppelen of aansluiten op het kano netwerk.

IVM Corona komende periode aangepaste verhuur.

Ivm met de corona crisis hebben we de verhuur en startpunten aangepast. Alle sup routes zijn te starten vanaf onze alternatieve startlocatie. Start van de suproutes en de aangepaste Sup verhuur vindt tijdelijk alleen plaats vanaf het grasveld naast de brug tussen de Korenmolenstraat (voldoende parkeerplaats langs het water) en de Dromerstraat in Oostzaan. Hier ligt een mooi startpunt voor verschillende suproutes door het Oostzanerveld en het Twiske.

Sup routes Twiske Waterland

5 km routes twiske startpunt Dromerstraat:

  • Route noord Oostzanerveld
  • Route zuid Westplas
  • Beide routes te combineren to 1 grote ronde (7,5 km)
  • Suptempo gemiddeld 3,5 km p/u

sup routes oostzaan

Netwerk sup routes twiske Oostzaan:

Alle routes zijn aan elkaar te koppelen. Onderweg zijn meerdere bruggen en kano overstap plaatsen.

Sup routes waterland

Suppen is een uitermate veilige activiteit. In deze periode is het zeer rustig op het water en de afstand als je samen met iemand gaat suppen is meer dan 1,5 meter. Ga ja alleen suppen, deel dan aub je locatie via what’s app met een bekende. Deze kan je dan live volgen. Huur je bij ons een supset, dan vragen wij je om je locatie met ons te delen zodat wij zicht hebben waar je zit. Kunnen we je zelfs online tips geven!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.