Sup tocht ‘Samen Suppen’

Sup tocht ‘Samen Suppen’

Sup tocht twiske oostzaan

Sup tocht met zijn allen. Gewoon gezellig met zijn allen lekker suppen en rustig een mooie tocht maken. Voor iedereen die al een beetje kan suppen. Ontspannen inspannen sportief bezig zijn voor iedereen tussen de 14 en 90 jaar. Duur is variabel afhankelijk van de route. Tussen de 1,5 en 2,5 uur. Voor ouders met kinderen, uiterlijk 11:30 zijn we terug!

Kosten:  25,- per deelnemer incl sup en peddel

Duur: 1,5 tot 2,5 uur

Wanneer: Elke woensdagochtend 09:00

Aanmelden:

  • Aanmelden met je eigen groepje van minimaal 3 personen. Meerdere groepjes kunnen worden samengevoegd tot een grotere groep.
    • Aanmelden kan vanaf 3 dagen voorafgaand aan je gewenste dag tot dinsdag 17:00.
    • Dan hebben wij goed zicht op het weer en of het kan doorgaan.
  • Liever met je eigen besloten groep? Prive met je eigen groep vanaf 5 deelnemers mogelijk op eigen dag en tijdstip!
  • Los aansluiten is niet mogelijk.

Aanmelden graag via de what’s app. Dan hebben we meteen je nummer en kunnen we toevoegen aan de verzendlijst voor aanvullende informatie, locatie en het tikkie betaalverzoek. Pas na betaling is je reservering geboekt. Wil je met meerdere mensen aanmelden, geef dan van elk persoon naam en telefoonnummer door.

Waarom kunnen we niet eerder aanmelden?

Ongeveer 3 dagen van te voren hebben we redelijk zicht op het weer voor de suptour en weten we vrij zeker of het door kan gaan of niet. Dit scheelt ons ontzettend veel tijd in administratie en kunnen wij het overzicht behouden.

Locatie: Diverse startplekken. Afhankelijk van wind en weer. Alleen rond Twiske en Oostzaan. Laten we dinsdagavond weten…

Kleding advies:

  • Zomermaanden: Sportieve kleding en schoenen welke nat mogen worden. Neem een dun windjack mee voor als je er toch invalt en het een beetje fris krijgt. Je peddelt jezelf dan vrij snel weer warm.
  • Wintermaanden: Ja, ook in de winter kun je heerlijk suppen! In de maanden met de R in de maand is een wetsuit verplicht! Een winterset (wetsuit en surfschoentjes) is eventueel los te huren voor 7,50.
  • Let op, ivm corona geen toilet, kleedruimte of opslag beschikbaar! Poncho of omkleed handdoek meenemen. Laat waardevolle spullen thuis of doe ze in een waterproof zak en in ene rugzak. Kom al in je sportkleding. Het liefst op de fiets.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.